Conference League: Η Μπόντο συνεχίζει να ονειρεύεται, έμειναν στο μηδέν Λέστερ και Αϊντχόφεν

Metrosport Team08 Απριλίου 2022

Το όνειρο της Μπόντο Γκλιμτ συνεχίζεται με τους Νορβηγούς να ανατρέπουν το σκορ απέναντι στη Ρόμα και να πηγαίνουν στην Ιταλία για να ολοκληρώσουν μια ακόμη υπέρβαση στη φετινή τους ευρωπαϊκή πορεία. Στην άλλη αναμέτρηση των προημιτελικών του Conference League, Λέστερ και Αϊντχόφεν άφησαν ανοιχτούς λογαριασμούς ενόψει του επαναληπτικού στην Ολλανδία.

Μπόντο Γκλιμτ - Ρόμα 2-1

Ο Μικιταριάν πάσαρε στον Πελεγκρίνι μέσα στη μεγάλη περιοχή των Νορβηγών, με τον τελευταίο να στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα και να δίνει προβάδισμα στην ομάδα του δύο λεπτά πριν την ολοκλήρωση των 45 λεπτών.

Η Μπόντο στο 56ο λεπτό κατάφερε να βρει το δρόμο προς τα δίχτυα, με τον Ούλρικ Σάλτνες να ισοφαρίζει (1-1) , μετά το ολέθριο λάθος του Ρούι Πατρίσιο.

Οι Νορβηγοί κατάφεραν να ανατρέψουν το σκορ και να πάρουν προβάδισμα ενόψει της ρεβάνς στη Ρώμη. Ο Χιούγκο Βέτλεσεν μετά από στημένη φάση πήρε τη κεφαλιά, με τον τερματοφύλακα των Ιταλών να μην μπορεί να αντιδράσει (2-1).

Λέστερ – Αϊντχόφεν 0-0

Οι γηπεδούχοι κυριάρχησαν στο πρώτο ημίχρονο, με τον Ιχεανάτσο να σπαταλά μεγάλη ευκαιρία στο 21ο λεπτό, καθώς το σουτ του πέρασε λίγα εκατοστά δίπλα από το δεξί κάθετο δοκάρι των Ολλανδών.

Το ημίχρονο έληξε ισόπαλο με τις «αλεπούδες» να έχουν ευκαιρίες να ανοίξουν το σκορ κυρίως στη φάση του Ιχεανάτσο.

Στο 63΄πάλι ο Νιγηριανός επιθετικός χάνει χρυσή ευκαιρία να δώσει στη Λέστερ το προβάδισμα, με τον Μβογκό να κρατάει ανέπαφη την εστία του.

Οι Ολλανδοί στο δεύτερο μέρος είχαν ένα παθητικό ρόλο, χωρίς να καταφέρουν ούτε μια φορά να απειλήσουν την εστία των του Σμάιχελ. Μάλιστα, στο δεύτερο ημίχρονο δεν είχαν ούτε μια τελική, μένοντας στις πέντε του πρώτου 45λέπτου.

Η Λέστερ είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων αλλά δεν μετουσίωσε την κατοχή και τις ευκαιρίες που είχε, κυρίως με τον Ιχεανάτσο, μπροστά από την εστία της Αϊντχόφεν.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.