Combo στο ΟΑΚΑ, απουσία κλειδί για τον Αστέρα

Χάρης Δημαράς05 Δεκεμβρίου 2020

Με τη σπουδαία επικράτηση επί της ΑΕΛ ο Άρης ξέχασε την ήττα από τον Ολυμπιακό. Η συνέχεια τώρα έχει… Περιστέρι απέναντι στον Ατρόμητο, ο οποίος παρουσιάζει σκαμπανεβάσματα. Φέτος εντός έδρας έχει δύο ήττες, μία ισοπαλία και δύο νίκες. Απουσίες δεν έχουν οι Περιστεριώτες. Αντίθετα εχει δύο σημαντικές ο Άρης, αυτές των Τζέγκο και Σάκιτς. Οι κιτρινόμαυροι έχουν 4/4 εκτός έδρας, όλα με under. Ακόμη ένα βλέπω σήμερα, πιθανή η ισοπαλία.

Ο Ολυμπιακός μεταξύ Μαρσέιγ και Πόρτο υποδέχεται τον Βόλο, με τον Μαρτίνς να κάνει rotation. Πέραν των Βαλμπουενά, Χασάν και Μπρούμα, που δεν θα είναι διαθέσιμοι, πιθανότατα θα μείνουν εκτός για να πάρουν ανάσες παίκτες όπως οι Ραφίνια και Εμβιλά. Οι Μπαριέντος, Σάντσες και Ντεντάκης επιστρέφουν για τους Θεσσαλούς. Ο Ολυμπιακός έχει φέτος 5/5 εντός έδρας με N/G. Αντίθετα, ο Βόλος σκοράρει σε όλες τις εκτός έδρας αναμετρήσεις του. Ίσως οι «παγκίτες» έχουν μεγαλύτερο κίνητρο για να δείξουν στον Πορτογάλο. 1&Over.

Χωρίς τους δύο βασικούς του αμυντικούς μέσους, τους Μεγιάδο και Ντε Γκουζμάν ο ΟΦΗ υποδέχεται τον Απόλλωνα Σμύρνης. Μπαλογιάννης και Σακόρ θα τους αντικαταστήσουν. Οι Κρητικοί πέτυχαν την πρώτη τους εντός έδρας νίκη κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα και είναι σε καλή ψυχολογία. Η «Ελαφρά Ταξιαρχία» αυτοκτόνησε με το Βόλο και σίγουρα μετά από ένα τέτοιο αποτέλεσμα, θα υπάρξει μια δυσκολία διαχείρισης.

Χωρίς τον μπόμπερ του, τον Χερόνιμο Μπαράλες, ανεβαίνει στη Θεσσαλονίκη ο Αστέρας Τρίπολης για το ματς με τον ΠΑΟΚ. Ο Αργεντίνος φορ είναι τιμωρημένος, οπότε οι Αρκάδες χάνουν τον πρώτο σκόρερ του πρωταθλήματος. Αντίθετα επιστρέφει ο Λουίς Φερνάντες. Ο ΠΑΟΚ πληγωμένος από τον αποκλεισμό από την Ομόνοια, θα προσπαθήσει να γιατρέψει τις πληγές του. Ο Σβιντέρσκι έχει παράδοση με τον Αστέρα. Over 1,5 γκολ ΠΑΟΚ.

Ο ΠΑΣ ηττήθηκε μεν στο «Γεντί Κουλέ», αλλά η εμφάνισή του ήταν θετική. Εκτός οι τραυματίες Λέο Μπαπτίστ και Λώλης. Η ουραγός Λαμία δεν έχει Χατζηστραβό, Μπιανκόνι και Βιγιάλμπα. Οι Ηπειρώτες δεν έχουν εντός έδρας νίκη ακόμη και αυτό είναι κάτι που τους αδικεί, διότι σε γενικές γραμμές δείχνουν ένα καλό αγωνιστικό πρόσωπο. Αν δεν κερδίσεις τον τελευταίο, τότε ποιον;

Πιθανό το over στο αθηναϊκό ντέρμπι του ΟΑΚΑ. Κυρίως λόγω της εικόνας της Ενωσης στα τελευταία παιχνίδια, με επτά συνεχόμενα combo σε Ελλάδα και Ευρώπη. Ο Παναθηναϊκός με Βιγιαφάνιες είναι άλλη ομάδα επιθετικά, έχει προβλήματα στην άμυνα και θεωρώ πάρα πολύ πιθανό το over να συνδυαστεί και με G/G.

Τη Δευτέρα ο Παναιτωλικός υποδέχεται την ΑΕΛ και έχει μοναδική ευκαιρία για το πρώτο του τρίποντο. Οι βυσσινί δεν είναι εύκολη ομάδα, αλλά προέρχεται από την εντός έδρας ήττα από τον Άρη και ψάχνεται αγωνιστικά. Με τον Δέλλα οι Αγρινιώτες έδειξαν καλύτερο αγωνιστικό πρόσωπο, αλλά δεν μπόρεσαν να πάρουν βαθμό. Ίσως είναι ευκαιρία για την πρώτη τους νίκη.

ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΑΒΒΑΤΟΥ

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ UNDER – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ OVER

ΠΡΟΤΑΣΗ ΚΥΡΙΑΚΗΣ

ΠΑΟΚ OVER 1,5 – ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ - ΑΕΚ OVER

ΣΚΟΡΕΡ

ΣΑΡΔΙΝΕΡΟ - ΣΒΙΝΤΕΡΣΚΙ - ΛΙΒΑΓΙΑ

ΣΚΟΡΑΚΙΑ…

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΒΟΛΟΣ 3-1

ΠΑΟΚ – ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ 2-0

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ – ΑΕΛ 2-1

ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΒΟΛΟΣ ΠΕΝΑΛΤΙ & ΑΠΟΒΟΛΗ

ΠΑΝΑΤΩΛΙΚΟΣ – ΑΕΛ ΠΕΝΑΛΤΙ & ΑΠΟΒΟΛΗ

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.