Club φίλων ΠΑΟΚ: «Στο πλευρό σου Ιβάν, ο λαός του ΠΑΟΚ είναι η ασπίδα σου»

Metrosport Team20 Απριλίου 2022

Το Club φίλων ΠΑΟΚ εξέδωσε ανακοίνωση με αντικείμενο τις επιθέσεις που δέχεται σε σταθερή βάση ο Ιβάν Σαββίδης από media που ανήκουν σε αντιπάλους-ανταγωνιστές του και όχι μόνο. Σε αυτήν τόνισαν ότι ο κόσμος του ΠΑΟΚ ήταν, είναι και θα είναι η ασπίδα του.

Η ανακοίνωση ανέφερε: «ΚΑΝΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΝ ΖΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΟΚ…ΟΛΟΙ ΟΜΩΣ ΖΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΟΚ ΤΟ CLUB ΦΙΛΩΝ ΠΑΟΚ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΔΙΠΛΑ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΑΘΗΚΕ ΜΕ ΠΟΛΛΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΑΡΩΓΟΣ ΟΠΟΤΕ ΧΡΕΙΑΣΤΗΚΕ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ, ΣΕ ΔΥΣΚΟΛΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ. ΑΠΑΡΤΙΖΕΤΑΙ ΑΠΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ, ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ, ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ, ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ, ΠΟΥ ΜΟΙΡΑΖΟΝΤΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΑΘΟΣ, ΤΑ 4 ΓΡΑΜΜΑΤΑ: Π.Α.Ο.Κ.

Η ΑΝΑΓΚΗ ΓΙ ΑΥΤΗ ΜΑΣ ΤΗΝ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ, ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΕ ΕΠΕΙΔΗ αυτή τη στιγμή η ομάδα μας δέχεται συνεχή και απανωτά χτυπήματα εκτός γηπέδων… Τα γνωστά παράκεντρα της εξουσίας, για να πλήξουν την ομάδα, χτυπάνε τον ΗΓΕΤΗ της…. Από την μια τον παρουσιαζουν ως ..."ΡΩΣΟ ΟΛΙΓΑΡΧΗ" Από την άλλη ως "εγκάθετο του ΠΟΥΤΙΝ”, παρα το γεγονός ότι οι πράξεις του δείχνουν και οικονομική αλλά και πολιτική ανεξαρτησία.. ΕΜΕΙΣ ΩΣ CLUB ΦΙΛΩΝ ΠΑΟΚ Νιώθουμε την αναγκη να φωναξουμε δυνατα, να βρωντοφωναξουμε.. ΙΒΑΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΣΟΥ… ΙΒΑΝ Ο ΛΑΟΣ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΗΤΑΝ,ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΜΕΓΑΛΗ ΣΟΥ ΑΣΠΙΔΑ.. ΙΒΑΝ ΕΔΩΣΕΣ ΟΡΑΜΑ ΚΑΙ ΤΙΤΛΟΥΣ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΧΝΑΜΕ.. Ότι και να γράψουν για σενα….οτι και να πουν…οσα χτυπηματα να σου δώσουν κάτω από την μεση ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΙΠΛΑ ΣΟΥ… ΟΛΟΣ Ο ΛΑΟΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΠΛΑ ΣΟΥ…. ΟΙ ΑΠΛΟΙ ΦΙΛΑΘΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΔΙΠΛΑ ΣΟΥ.. ΟΙ ΑΓΝΟΙ ΦΙΛΑΘΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΔΙΠΛΑ ΣΟΥ… ΕΙΣΑΙ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ… ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΤΕΤΟΙΕΣ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑΚΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΣΟΥ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΝΑ ΦΩΝΑΞΟΥΜΕ… ΩΣ ΕΔΩ…ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ…Η ΥΠΟΜΟΝΗ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΟΡΙΑ ΤΗΣ…».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.