Classico: Εξιλέωση ή… μπάχαλα

Παναγιώτης Σωτηρόπουλος24 Οκτωβρίου 2020

Ατυχία; Γκίνια; Αν για ένα γκολ (το έβαλε η Μπέτις και κακώς ακυρώθηκε στο 0-3 από τη Σοσιεδάδ, για να χάσουμε το Combo) δεν βγαίνει η πρόταση της στήλης (και τα δελτία μας) είναι λίγο να σκας. Πολλές φορές οι προσεγγίσεις στις επιλογές (όλων μας) είναι σωστές, αλλά χάνουμε στις λεπτομέρειες. Αξία έχει να ξέρεις και να χάνεις όμως. Ακόμα κι έτσι.

Τ’ αφήνουμε πίσω. Classico έχουμε τη Βαρκελώνη. Μπαρτσελόνα και Ρεάλ ψάχνουν… γιατρικό. Η μια κάπως αντέδρασε στην πεντάρα επί της Φερεντσβάρος. Η Ρεάλ τα έκανε ακόμη χειρότερα χάνοντας από τα… δεύτερα της Σαχτάρ. Στον άσο προσανατολίζομαι (ο Ζιντάν είναι προς απόλυση) αλλά κυρίως θα μείνω στην Ισπανία στις δύο ομάδες που ντρόπιασαν τις αντιπάλους του Classico. Στη Χετάφε που κέρδισε σ’ όλα τα επίπεδα την Μπαρτσελόνα. Που είναι ξεκούραστη. Που δεν έχει απουσίες. Που είναι σοβαρή και αξιόπιστη. Καλή ομάδα υποδέχεται. Τη Γρανάδα. Και αποτελέσματα έχει καλά και ουσιαστική είναι. 

Είναι όμως κουρασμένη, έχει και το ματς με τον ΠΑΟΚ να ακολουθεί. Ικανοποιητικός ο άσος. Για την Κάδιθ το διπλό στη Μαδρίτη επί της Ρεάλ μόνο έκπληξη δεν ήταν. Και μπάλα έπαιξε και ένα γκολ ακόμα μπορούσε να πετύχει. Απέναντί της έχει τη Βιγιαρεάλ που έχει καλό σύνολο και αγωνίζεται επιθετικά. Η απόδοση στο να σκοράρουν έστω από μια φορά και οι δύο, μου κάνει. Βαγιαδολόδ-Αλαβές θα παίξουν έχοντας δείξει κάκιστη εικόνα σε σημείο που παίζει το σενάριο αλληλοεξουδετέρωσης, ενώ η Σοσιεδάδ είναι μεν καλύτερη της Ουέσκα, αλλά η απόδοση δεν είναι ελκυστική. Υποψήφιο για γκολ είναι το ματς της Δευτέρας, Λεβάντε-Μπέτις.

Στην Ιταλία η Κροτόνε πήρε τον πρώτο της βαθμό κόντρα στην κακή Γιουβέντους (που είχε όμως κόκκινη και ακυρωθέν γκολ) όμως μέχρι αυτό το παιχνίδι ήταν εμφανώς η πιο αδύναμη (μαζί με την Τορίνο ίσως) ομάδα της κατηγορίας. Η Κάλιαρι και ποιότητα έχει και ωραίο αγωνιστικό πλάνο και στην έδρα της γίνεται ακόμη καλύτερη. Ο άσος σε αποδόσεις διπλασιασμού είναι ελκυστικός. Μπενεβέντο και Νάπολι είναι ομάδες της Καμπανίας, παλιά μπορεί να υπήρχε κόντρα αλλά άλλαξαν επίπεδο, Ιντζάγκι-Γκατούζο ήταν συμπαίκτες στη Μίλαν και η φιλοσοφία τους είναι άκρως επιθετική. Αρκετά γκολ με νίκη του φαβορί βλέπω (ή εναλλακτικά GG&Over). Το Αταλάντα-Σαμπντόρια είναι στα ίδια δεδομένα, όπως και το Μίλαν-Ρόμα της Δευτέρας. Οριακά θα επιλέξω το ντέρμπι, στο οποίο κάνουν εντύπωση οι αποδόσεις any time σκόρερ για Τζέκο και Ιμπραϊμοβιτς, για όσους ασχολούνται.

ΕΠΙΛΟΓΕΣ:


ΚΑΛΙΑΡΙ – ΚΡΟΤΟΝΕ 1

ΧΕΤΑΦΕ – ΓΡΑΝΑΔΑ 1

ΚΑΔΙΘ – ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ G/G

ΜΙΛΑΝ – ΡΟΜΑ G/G & OVER

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.