ΠΑΟΚ-Άρης 2-3: Χορταστικό το ορεκτικό του ντέρμπι με τις Κ19

Metrosport Team27 Νοεμβρίου 2021

Η Κ19 του Άρη ήταν η νικήτρια του ντέρμπι με την αντίστοιχη ομάδα του ΠΑΟΚ αφού επιβλήθηκε του Δικεφάλου με 3-2.

Ο Πάγιος στο 40' και ο Παναγίδης στο 55' έκαναν το 0-2 αλλά ο ΠΑΟΚ ισοφάρισε με γκολ του Μπάμπουρα στο 59' και στο 82'. Ο Άρης όμως πήρε τη νίκη με γκολ τον Τσιπούρα.

Οι συνθέσεις:

ΠΑΟΚ (Στέλιος Μαλεζάς): Mπαλωμένος, Τασιούρας, Δεληγιάννης, Μελενικιώτης, Κωττάς, Τσίκος (71' Γκαρνέτας), Μπάμπουρας, Ρούμιαντσεβ, Βαρέλα (57' Κεδίκογλου), Γκούμας (46' Δαρέλας), Σμυρλής.

Άρης (Απόστολος Τερζής): Τρίγκατζης, Μαρμαρίδης, Γιαννάκου, Χρυσόπουλος, Τσιάτσος (76' Τζίμας), Σαλιάρης, Πάγιος, Σγουρός, Τσέρα (65' Βακουφτσής), Τσιπούρας, Παναγίδης.

Ο τεχνικός του Άρη Απόστολος Τερζής, είπε: «Όλοι ξέρουμε πως όταν παίζουμε ένα τέτοιο παιχνίδι όπως είναι το ΠΑΟΚ-Άρης είναι πάντα ένα ντέρμπι. Θέλω να πω μπράβο στα παιδιά γιατί κάνανε μία πολύ καλή προσπάθεια, κερδίσαμε παίζοντας αρκετά καλά, δικαιωθήκαμε και πρέπει να κοιτάξουμε τη συνέχεια» και συνέχισε λέγοντας: «Αυτό που κρατάω είναι ότι οι παίκτες τα δώσανε όλα και εφόσον αυτοί είναι νεαροί σε ηλικία και πολλοί από αυτούς πάνε ακόμα σχολείο, είμαι σίγουρος πως αύριο θα είναι πολύ χαρούμενοι». Όσο για τον στόχο της ομάδας του: «Στόχος μας είναι να αναδείξουμε αυτά τα παιδιά, να δουλέψουνε σκληρά και στους επόμενους αγώνες, έτσι ώστε κάποια στιγμή να ενισχύσουν την προσπάθεια και στην πρώτη ομάδα του Άρη».

O προπονητής του ΠΑΟΚ Στέλιος Μαλεζάς δήλωσε μετά το ματς: «Δυστυχώς σπαταλήσαμε ένα ημίχρονο, ήμασταν κακοί στο πρώτο ημίχρονο χωρίς ένταση και με κακές τοποθετήσεις. Στο δεύτερο ημίχρονο τα παιδιά προσπαθήσαν, είχαμε όμως ανούσια κατοχή. Θα πρέπει να δουλέψουμε πολύ, όλοι θέλουμε να αναδείξουμε την ομάδα. Υπάρχουν τα παιδιά και με σωστή νοοτροπία αργότερα μπορούν να παίξουν ποδόσφαιρο και γιατί όχι για τον ΠΑΟΚ. Δεν θέλω να χρησιμοποιώ δικαιολογίες, εμείς θα πρέπει να δημιουργήσουμε ένα πολύ δυνατό σύνολο και στο τέλος της χρονιάς να τα καταφέρουμε».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.