Clasico χωρίς αίγλη, αλλά με φαβορί

Θανάσης Κυλώνης24 Οκτωβρίου 2020

O Λιονέλ Μέσι έχει συμπληρώνει 900 αγωνιστικά λεπτά χωρίς γκολ σε clasico με τη Ρεάλ!


Τα «μπαμ» και τα «μπουμ» που σκάνε απ’ την αρχή της χρονιάς στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα, ακούστηκαν και μεσοβδόμαδα στα πρώτα ματς των ομίλων, κυρίως του Τσάμπιονς Λιγκ, με χαρακτηριστικότερο παράδειγμα τη νέα εντός έδρας ήττα της Ρεάλ Μαδρίτης, αυτή τη φορά από την αποδεκατισμένη ελέω κρουσμάτων Σαχτάρ.

Ο Ζιντάν πήρε χθες διορία δύο αγώνων από τη διοίκηση των Μαδριλένων για να σώσει την δουλειά του, αρχής γενομένης από το σημερινό clasico στο «Καμπ Νόου», το οποίο αν και δεν έχει πλέον τη λάμψη των προηγούμενων ετών, λόγω απουσίας θεατών στις εξέδρες και όχι μόνο, δεν παύει να είναι το πιο προβεβλημένο ντέρμπι της Ευρώπης. Οι δυο «αιώνιοι» της Ισπανίας δεν βρίσκονται στα ντουζένια τους, στην ομάδα του Κούμαν πάντως υπάρχει μεγαλύτερη ηρεμία μετά την πεντάρα επί της Φερεντσβάρος, ίσως και περισσότερη φρεσκάδα, αφού οι Καταλανοί έπαιξαν μια μέρα νωρίτερα από τους Μαδριλένους μεσοβδόμαδα. Επιπλέον, η Μπάρσα διατήρησε τον Μέσι στο «οπλοστάσιό» της, την στιγμή που η Ρεάλ ακόμα ψάχνει τον αντικαταστάτη του Κριστιάνο. Σύμφωνοι, clasico είναι και τα πάντα είναι πιθανά, αλλά το 2.00+ στον άσο παίζεται. Ακόμα πιο προκλητική είναι η απόδοση στο over της Βαγιαδολίδ. 3.00+ πληρώνει και πάλι, μυαλό δεν βάλανε οι μπουκ μετά το 2-2 με την Ουέσκα την περασμένη εβδομάδα. Τόσο υψηλό over σε παιχνίδι επιπέδου Πριμέρα Ντιβιζιόν, το παίζω χωρίς δεύτερη σκέψη.

Μιας και μιλάμε για γκολ, παιχνίδι που… μυρίζει πολλά έχουμε στο Βέλγιο, το ντέρμπι της Αμβέρσας, Αντβέρπ – Μπεερσότ Βιλράικ. Η μεγάλη ομάδα της πόλης έρχεται από 6 διαδοχικά G/G & Over, το ίδιο και η νεοφώτιστη Βιλράικ που μετρά ήδη δύο «7+ γκολ»! Στο 1.85 το combo, χαλαρά ξεφεύγει και στο Οver 3,5.

Ματς για πολλά γκολ στη Γαλλία είναι το Λυών – Μονακό. Αμφότερες έχουν πολλή ποιότητα μεσοεπιθετικά και είναι φρέσκες ελλείψει Ευρώπης φέτος, το G/G & Over είναι προφανής επιλογή, 1.85 πληρώνει. Περισσότερη αξία έχει η κόντρα της Λανς, η οποία έρχεται από το ντόρτι στο ντέρμπι με τη Λιλ, όπου έχασε με αποβολή και δύο βασικούς αμυντικούς, ενώ τραυματίας είναι κι ο σκόρερ της Γκαναγκό. Η Ναντ έρχεται από εξαιρετική εμφάνιση στο 3-1 επί της Μπρεστ, στο 3.70 το διπλό, σηκώνει και κάλυψη.

Από Β’ Γαλλίας, τρεις επιλογές που πληρώνουν από 2.00 μέχρι 3.00 και στηρίζονται στη φόρμα και τη δυναμική των ομάδων, είναι τα διπλά των πρωτοπόρων Παρί, Νιόρ και ο άσος της Τουλούζ, που άρχισε σιγά-σιγά να βρίσκει τα πατήματά της.

Στο δικό μας πρωτάθλημα, ο Παναθηναϊκός με το Λάζλο Μπόλονι να ντεμπουτάρει απόψε στον πάγκο του πιστεύω πως θα πάρει την πρώτη του φετινή νίκη απέναντι στο ΝΠΣ Βόλο, αλλά για 1.50 δεν είναι ο άσος. Μαζί με G/G εκτοξεύεται στο 3.80 κι αξίζει το ρίσκο του, αφού οι Βολιώτες σκοράρουν ανελλιπώς, έχοντας ενισχυθεί επιθετικά με την απόκτηση του Γουάρντα.

Στην Ιταλία, πιθανοί άσοι σε αποδεκτές αποδόσεις η Λάτσιο (1.70+) κόντρα στη Μπολόνια και η Κάλιαρι (2.00+) με την Κροτόνε, ενώ στην Πορτογαλία παίζεται στο 1.85 το διπλό της ανεβασμένης Σπόρτινγκ κόντρα στη Σάντα Κλάρα, με την οποία διατηρεί σούπερ παράδοση.

ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΣΑΒΒΑΤΟΥ

ΜΠΑΡΣΕΛΟΝΑ – ΡΕΑΛ 1

ΣΑΝΤΑ ΚΛΑΡΑ – ΣΠΟΡΤΙΝΓΚ 2

ΠΑΟ – ΝΠΣ ΒΟΛΟΣ 1 & G/G

ΛΑΤΣΙΟ – ΜΠΟΛΟΝΙΑ 1



ΤΡΙΑΔΑ Β' ΓΑΛΛΙΑΣ

ΣΑΤΟΡΟΥ – ΠΑΡΙ 2

ΠΟ – ΝΙΟΡ 2

ΤΟΥΛΟΥΖ – ΡΟΝΤΕΖ 1



ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ

ΚΑΛΙΑΡΙ – ΚΡΟΤΟΝΕ 1

ΒΑΓΙΑΔΟΛΙΔ – ΑΛΑΒΕΣ Over

ΛΑΝΣ – ΝΑΝΤ 2 DNB

ΑΝΤΒΕΡΠ – ΒΙΛΡΑΪΚ G/G & Over

ΛΥΩΝ – ΜΟΝΑΚΟ G/G & Over

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.