Χυλόπιτα του ατζέντη του Πέλκα στην Ντιναμό Μόσχας

Metrosport Team15 Νοεμβρίου 2021

«Φρένο» στα σενάρια περί αποχώρησης του Δημήτρη Πέλκα από τη Φενέρμπαχτσε έβαλε ο ατζέντης του επί τουρκικού εδάφους, Καντίρ Οζντογάν κλείνοντας ταυτόχρονα και την πόρτα στη Ντιναμό Μόσχας.

«Ο Πέλκας είναι παίκτης της Φενέρ, είναι χαρούμενος εδώ, του ταιριάζει ο σύλλογος και η πόλη», δήλωσε αρχικά ο εκπρόσωπος του πρώην παίκτη του ΠΑΟΚ στα ρωσικά ΜΜΕ και πρόσθεσε με κατηγορηματικό τρόπο.

«Δεν είναι η κατάλληλη στιγμή για να αλλάξουμε πόλη και να πάμε από την Κωνσταντινούπολη στη Μόσχα», ανέφερε ακόμη ο Καντίρ Οζντογάν.


Ενώ σε ερώτηση για το αν τα οκτώ εκατομμύρια ευρώ που προσφέρει η Ντιναμό Μόσχας είναι ικανά να πείσουν τη Φενέρ να πει το «ναι», απάντησε: «Η προσωπική μου άποψη είναι ότι δεν υπάρχει ούτε μια πιθανότητα να αγοράσει η Ντιναμό τον Πέλκα για 8 εκατομμύρια. Ο Πέλκας έχει παίξει 24 παιχνίδια με την Εθνική Ελλάδας και έχει σκοράρει. Αυτή τη σεζόν, έπαιξε σε 11 αγώνες στη Φενερμπαχτσέ. Γι' αυτό δεν το νομίζω.».

«Στο ποδόσφαιρο, βέβαια, όλα μπορούν να αλλάξουν ανά πάσα στιγμή, αλλά τώρα είναι χαρούμενος εδώ. Επίσης και ο σύλλογος είναι ευχαριστημένος μαζί του», είπε ακόμη ο εκπρόσωπος του Έλληνα διεθνή.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.