O Nίκος Παπαδόπουλος συγκρίνει: Τι θα παίξει σημαντικό ρόλο στο ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός

Metrosport Team22 Μαΐου 2021

Στο Metropolis 95,5 και στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» φιλοξενήθηκε ο προπονητής των Χανίων, Νίκος Παπαδόπουλος, και μίλησε για τον τελικό Κυπέλλου ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τον Ολυμπιακό αλλά και τη μάχη της τακτικής ανάμεσα στους δύο προπονητές, Γκαρσία και Μαρτίνς.

Μεταξύ άλλων όσα είπε:

Ξεκίνησε λέγοντας:«Τεράστια προσπάθεια στον δεύτερο γύρο, μπήκαμε στα πλέι οφ αλλά δεν καταφέραμε να πάρουμε την άνοδο που ήταν ο βασικός μας στόχος. Τώρα μένει να δούμε τι θα γίνει και τη νέα σεζόν, αν θα είμαι και εγώ εδώ. Θα συναντηθώ με τον τρόπο για να συζητήσουμε τις λεπτομέρειες».

Για τον τελικό Κυπέλλου ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τον Ολυμπιακό: «Οι δύο ομάδες έχουν αλλάξει τελευταία τον σχηματισμό τους, ο Ολυμπιακός όπως παίζει είναι πιο επιθετική ομάδα. θα παίξει σημαντικό ρόλο ο άξονας. Πιστεύω πάντα στην τακτική και στην στρατηγική και μετά έρχεται το πάθος».

Για τους Καντουρί και Παπασταθόπουλο: «Ο Ελ Καντουρί είναι ένας από τους πιο ποιοτικούς παίκτες που μπορεί να χτίσει το παιχνίδι του ΠΑΟΚ και την κατοχή, καλός στο τρανζίσιον, είναι παίκτης που εκτελεί. Δεν είναι κλασικός εξτρέμ, ο σχηματισμός αυτός που παίζει ο ΠΑΟΚ θέλει παίκτες που μπορούν να παίξουν χαφ αλλά και στα άκρα. Ο Παπασταθόπουλος εμπνέει εμπιστοσύνη, ηρεμία και ταχύτητα στην άμυνα του Ολυμπιακού. Με τριάδα έχει ξεκινήσει να παίζει τα περισσότερα παιχνίδι, είναι  κεντρικός αμυντικός που είναι πολύ σημαντικός. Οι δύο προπονητές ξέρουν αμφότεροι γιατί τους περιμένουν».

Για τη μεσαία γραμμή των δύο μονομάχων: «Ο Εμβιλά είναι πιο αμυντικογενής παίκτης από τους μέσους του ΠΑΟΚ (Σβαμπ, Αουγκούστο). Υπάρχει μια διαφορά ανάμεσα στους τέσσερις χαφ των δύο ομάδων, ο Εμβιλά είναι πιο αμυντικογενής και του δίνει περισσότερη ισορροπία στο αμυντικό τρανζίσιον».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.