Χτίζει «δίκτυο» η Ξάνθη

Metrosport Team10 Ιανουαρίου 2021

Η Ξάνθη είναι έτοιμη να ριχτεί στη μάχη του πρωταθλήματος της Super League 2 μετά την απόφαση για την επανέναρξή του το Σαββατοκύριακο 16-17 Ιανουαρίου.

Εκτός του αγωνιστικού τομέα όπου στόχος είναι η άμεση επιστροφή στη Super League 1, οι άνθρωποι του συλλόγου δουλεύουν και στο οργανωτικό κομμάτι.

Η Ξάνθη θέλει να «χτίσει» συνεργασίες με ομάδες στο εξωτερικό με τις οποίες θα υπάρχουν συνεργασίες σε αρκετά επίπεδα και αγωνιστικά και εξωαγωνιστικά.

Ήδη ο Ανέστης Τσετινές και ο Γιώτης Παναγιώτου δουλεύουν για την πρώτη συνεργασία της ακριτικής ομάδας η οποία θα είναι με τη βουλγαρική Άρντα.

Ο σύλλογος εδρεύει στο Κίρτζαλι που απέχει μόλις 70 χιλιόμετρα από την Ξάνθη και φέτος βρίσκεται στην 4η θέση του πρωταθλήματος διεκδικώντας ευρωπαϊκό εισιτήριο.

Η συνεργασία των δύο συλλόγων θα περιλαμβάνει φιλικούς αγώνες σε Ελλάδα και Βουλγαρία όταν εκτονωθεί η πανδημία του κορωνοϊού και ανοίξουν ξανά τα σύνορα, αγορές παικτών και δανεισμών ποδοσφαιριστών του ΑΟΞ στη δυνατή ομάδα της γειτονικής χώρας.

Θυμίζουμε ότι η Ξάνθη έχει αποκτήσει από την Άρντα τον Ράντοσλαβ Βασίλεφ ενώ θα υπάρξει και ποδοσφαιριστής που θα κάνει το αντίθετο «δρομολόγιο» ως δανεικός.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.