Χτίζει αντίδραση ο Άρης! Τα πλάνα του Μάντζιου για το «Καραισκάκης»

Γιώργος Στράντζαλης21 Φεβρουαρίου 2021

Είναι ολοφάνερο πλέον ότι ο Αρης παλεύει μόνος κόντρα σε όλους. Κι όσο αντέχει και δίνει τις απαντήσεις του στο γήπεδο, τόσο περισσότερο… ενοχλεί. Παλεύει αγωνιστικά κόντρα στους τρεις συνδιεκδικητές του για τη δεύτερη θέση κι αυτό προφανώς προκαλεί σ’ ένα ελληνικό ποδόσφαιρο που μάλλον έχει συνηθίσει διαφορετικά. 

Για αυτό υπάρχουν πολυμέτωπα χτυπήματα το τελευταίο διάστημα, χτυπήματα κάτω από τη μέση τα οποία έχουν ως στόχο τα επιχειρηματικά σχέδια του Θόδωρου Καρυπίδη αλλά απώτερος σκοπός είναι μέσω των συγκεκριμένων χτυπημάτων να στείλουν μήνυμα στον Αρη και να τον “φρενάρουν” στη μάχη που δίνει να διακριθεί με την αξία του. Τα παραδείγματα είναι πολλά και σε κάθε περίπτωση φανερά. Η αντιμετώπιση που είχε ο Αρης από τη διαιτησία Βάτσιου-Μανούχου, στο προηγούμενο εντός έδρας παιχνίδι κόντρα στον Παναιτωλικό, αλλά και η απόφαση δίχως λογική εξήγηση της ΚΕΔ να ορίσει στο σημερινό με τον Ολυμπιακό τον Έλληνα διαιτητή, Τάσο Σιδηρόπουλο, ένα 90άλεπτο μεγάλης βαθμολογίας σημασίας, κινείται ίσως στο πλαίσιο αυτής της προσπάθειας που γίνεται ώστε να “ψαλιδιστούν” οι ελπίδες των «κιτρινόμαυρων» για τη 2η θέση. Οι σοβαρές καταγγελίες που έκανε ο Θόδωρος Καρυπίδης το βράδυ της Παρασκευής δεν πρέπει επ’ ουδενί να επηρεάσουν την ομάδα, αλλά να την ατσαλώσουν και να την πεισμώσουν χτίζοντας αντίδραση μέσα από την εικόνα της. “Ασπίδα” αυτής της προσπάθειας περιφρούρησης του συλλόγου στέκεται η οικογένεια του Αρη, με τον Ερασιτέχνη, την ΚΑΕ και τον κόσμο να τίθενται σαν μια γροθιά στο πλευρό της ποδοσφαιρικής ομάδας και των ανθρώπων της.

Να σημειωθεί ότι, ο Θόδωρος Καρυπίδης μετά τις απειλές που δέχτηκε για την ζωή του, έχει ήδη προσφύγει στο τμήμα εκβιαστών, όπου και κατέθεσε κάθε λεπτομέρεια που γνωρίζει επί του θέματος. Να αναφέρουμε ότι τα πρώτα απειλητικά μηνύματα άρχισαν πριν το παιχνίδι ανάμεσα στον Αρη και την ΑΕΛ.

Ξέρει τι πρέπει να κάνει

Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι, ο Αρης προετοιμάστηκε για το σημερινό 90άλεπτο κόντρα στον πρωτοπόρο Ολυμπιακό έχοντας πάρει το μάθημά του, για το πώς πρέπει να τον αντιμετωπίσει και κυρίως τι να αποφύγει, από το πρόσφατο μεταξύ τους παιχνίδι στο Κύπελλο.

Ο Άκης Μάντζιος δεν υπολογίζει τον τιμωρημένο Μπρούνο Γκάμα και τον τραυματία Χαβιέρ Ματίγια. Το πλάνο που έχει καταστρώσει, ώστε η ομάδα του να εμφανιστεί ανταγωνιστική και να διεκδικήσει ένα σημαντικό αποτέλεσμα, περιλαμβάνει αλλαγές.

Ο Σιαντέ Σίλβα αναμένεται να είναι ένας από τους τρεις παίκτες παίκτες που θα βρεθούν στο βασικό σχήμα, ενώ η παρουσία του Μαντσίνι ή του Μάνου θα κριθεί από τη συμμετοχή του Μπρούνο. Αν επιλεγεί ο Βραζιλιάνος, τότε το πιθανότερο είναι να ξεκινήσει στην κορυφή ο Μάνος έχοντας πίσω του στην τριάδα τούς Σίλβα, Μπερτόγλιο, Μπρούνο.

Στην άμυνα δεν πρόκειται ο Μάντζιος να “πειράξει” πολλά. Εξάλλου, η αμυντική συμπεριφορά είναι αυτή που δίνει μέχρι τώρα τους σημαντικότερους βαθμούς στην ομάδα. Μπροστά από τους Κουέστα θ’ αγωνιστούν στην τετράδα οι: Σούντγκρεν, Ροζ, Μπεναλουάν και παίζεται μεταξύ Ιωάννου ή Σάκιτς η θέση αριστερά. Στη μεσαία γραμμή Σάσα και Τζέγκο θα συνθέσουν το δίδυμο.

Το παιχνίδι θα ξεκινήσει στις 19:30 και θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από το Novasports 1. 

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.