Χρυσανθόπουλος: «Ξαφνικά ο ιός κολλάει με τη μπάλα» - Τι ανέφερε για τον Άρη

Metrosport Team01 Φεβρουαρίου 2021

Στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» μίλησε ο πρώην μπασκετμπολίστας του Άρη, Γιώργος Χρυσανθόπουλος.

Ο ίδιος μέσα από τη συνέντευξη του έδωσε το δικό του στίγμα για τις δύσκολες στιγμές που βιώνει το τμήμα μπάσκετ του Άρη καθώς και τα όσα συμβαίνουν στον αθλητισμό την εποχή του κορωνοϊού.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στο Metropolis 95.5:

Για την κατάσταση στον μπασκετικό Άρη ανέφερε: «Αγαπάμε την ομάδα και κάθε σχόλιο έχει στόχο να γίνουν καλύτερα τα πράγματα για την  ομάδα. Θαυμάζω την υπομονή και τη θέληση για να γίνουν βήματα μπροστά. Ο φροντιστής του Άρη είναι σαν να κάνεις εξομολόγηση . Δεν είναι καλό να πηγαίνεις στην προπόνηση και να βλέπεις τους παίκτες να έχουν  προβλήματα. Οι ξένοι όταν έρχονται στην Ελλάδα, μαθαίνουν τρεις λέξεις, καλημέρα, μαλ@@@κα και «αύριο» που σημαίνει ότι θα πληρωθούν αύριο. Ένας που θα έρθει από την άλλη άκρη του κόσμου έρχεται για τα λεφτά». 

Ενώ για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο χώρος του αθλητισμού σημείωσε: «Πως να διαδηλώσουμε όταν υπάρχουν όλα αυτά τα μέτρα; Ακόμα και για έναν ιερό σκοπό όπως ο αθλητισμός δεν γίνεται. Ο αθλητισμός είναι ένα μεγάλο κομμάτι της κοινωνίας μας και οι γονείς προβληματίζονται καθώς τα παιδιά θα αντιμετωπίσουν μεγάλα προβλήματα στην πορεία. Τα ίδια προβλήματα θα αντιμετωπίσουν και οι αθλητές με τους προπονητές καθώς τίθεται θέμα επιβίωσης. Ξαφνικά ο ιός κολλάει με τη μπάλα;»

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.