Ο ΠΑΟΚ βάζει ασπίδα στα «χρυσά» αετόπουλα!

Metrosport Team28 Αυγούστου 2020

Κάθε λόγο να τρίβουν τα χέρια τους από χαρά είχαν οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ όχι μόνο για την πρόκριση επί της Μπεσίκτας, αλλά γιατί αυτή ήρθε με πρωταγωνιστές βγαλμένους από τα σπλάχνα της ομάδας.


Ο εκτελεστής με την μάσκα του Ρόμπιν (έτσι πανηγύρισε ένα από τα γκολ του) Χρήστος Τζόλης και ο Γιάννης Μιχαηλίδης ήταν χάρμα ιδέσθαι και δικαίως φυσικά κλήθηκαν και στην Εθνική ομάδα από τον Φαν’τ Σιπ.

Ο ΠΑΟΚ βέβαια έχει πάρει εδώ και πολύ καιρό τα μηνύματα για την εξέλιξή τους και ήδη έχει αρχίσει την ζύμωση για να τους «δέσει» στην Τούμπα για τα επόμενα χρόνια.

Το βασικό μέλημα του Όλαφ Ρέμπε είναι να έχει ο ΠΑΟΚ ασπίδα προστασίας στις αναμενόμενες πλέον προτάσεις ομάδων από το εξωτερικό. Γι΄’ αυτό και αρχίζοντας από την περίπτωση του 20χρονου στόπερ Γιάννη Μιχαηλίδη, κινείται προς την κατεύθυνση της αύξησης της ρήτρας αποδέσμευσης. Αρχικά είχε βάλει μία ρήτρα 4 εκατ. ευρώ, την ανέβασε στα 6 και πλέον έχει βάλει στόχο να την πάει στα 10 εκατ. ευρώ, ενδεχομένως προσθέτοντας και έναν ακόμη χρόνο στο συμβόλαιό του που ολοκληρώνεται το 2023. Φυσικά, αυτό θα σημάνει και την αύξηση των απολαβών του που κυμαίνονται στις 60.000 ευρώ ετησίως, αλλά με ένα αξιοσημείωτο εξτρά μπόνους για κάθε συμμετοχή του.

Όσον αφορά στον 18χρονο Χρήστο Τζόλη, όπως είχε αποκαλύψει η «Μ» και το metrosport.gr εδώ και εβδομάδες έχει αρχίσει η συζήτηση για αναπροσαρμογή του συμβολαίου του που ολοκληρώνεται το 2022, προβλέπει ετήσιες απολαβές 60.000 ευρώ, αλλά υπάρχει ρήτρα περίπου στα 2 εκατ. ευρώ (σύμφωνα με κάποιες πληροφορίες 1,7 εκατ. ευρώ) που πλέον δεν κάνει τον ΠΑΟΚ να αισθάνεται άνετα. Στην διαπραγμάτευση με τους εκπροσώπους του Τζόλη ο στόχος είναι να εξαλειφθεί εντελώς η ρήτρα, έτσι ώστε να αποφασίζει ο ΠΑΟΚ για κάθε πρόταση που ενδεχομένως έρθει.

Και για τους δύο αναμένονται εξελίξεις το αμέσως επόμενο διάστημα.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.