Χρήστος Τζόλης: Η επικείμενη συμφωνία με την εταιρία «Wasserman» και ο ΠΑΟΚ

Χάρης Δημαράς22 Φεβρουαρίου 2021

Οι εντυπωσιακές εμφανίσεις του Χρήστου Τζόλη με τον ΠΑΟΚ φέτος τον έχουν καταστήσει, αναμφίβολα, ως το πιο «hot» ποδοσφαιρικό όνομα στην Ελλάδα και έχουν... αναγκάσει πολλούς ευρωπαϊκούς συλλόγους να τον κατατάξουν ψηλά στην μεταγραφικά τους λίστα.

Πρόσφατα επιβεβαιώθηκε το ρεπορτάζ του metrosport.gr, ότι δηλαδή το σενάριο πρότασης της Ντόρτμουντ το ερχόμενο καλοκαίρι σε περίπτωση που πουληθεί ο Τζέιντον Σάντσο στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, είναι εφικτό και μάλιστα σε τιμή στα υψηλά στάνταρ του Δικεφάλου του Βορρά (κοντά στα 20 εκατ. ευρώ). Ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής παραμένει προσγειωμένος και προσηλώμενος στις υποχρεώσεις του με τον ΠΑΟΚ, όμως δεν είναι δυνατόν να μην παρακολουθεί και τις εξελίξεις γύρω από το όνομά του.

Είναι γνωστό πως το τελευταίο χρονικό διάστημα εκπροσωπείται από τον αδερφό του, Βασίλη, με τον ΠΑΟΚ να διατηρεί εξαιρετική επαφή με την οικογένεια του παίκτη. Τις τελευταίες μέρες μάλιστα κυκλοφόρησε η πληροφορία ότι με κατεύθυνση από τον Ολαφ Ρέμπε ο παίκτης συμφώνησε με την μεγάλη εταιρία μάνατζμεντ «Wasserman» ώστε η τελευταία να αναλάβει τα δικαιώματά του, για το οποίο σας είχε ενημερώσει εδώ και καιρό το metrosport.gr. Η αλήθεια είναι πως πράγματι υπήρξαν συζητήσεις με την εν λόγω εταιρία management ώστε από το ερχόμενο καλοκαίρι να εκπροσωπεί τον Τζόλη σε συζητήσεις για πιθανή μεταγραφή σε ομάδα του εξωτερικού. Η συμφωνία πάντως δεν έχει ενεργοποιηθεί ακόμη, διότι τη δεδομένη στιγμή υπάρχει συμβόλαιο με προηγούμενο ατζέντη του παίκτη. Εδώ να τονίσουμε πως όλα αυτά γίνονται με τις «ευλογίες» του ΠΑΟΚ, καθώς ο Ρέμπε είναι γνώστης του θέματος και γνωρίζει καλά την εταιρία, όπως και γενικότερα την μανατζερική πιάτσα.

Ποια είναι η Wasserman

Με έδρα το Λος Αντζελες η Wasserman έχει ιδρυθεί στις ΗΠΑ το 2002, αλλά διαθέτει παραρτήματα και σε άλλες χώρες της Ευρώπης όπως η Αγγλία, η Γερμανία και η Ολλανδία. Ανήκει στον Αμερικανό επιχειρηματία Κέισι Βάσερμαν, που αποτελεί και μέλος της οργανωτικής επιτροπής των Ολυμπιακών Αγώνων του Λος Αντζελες 2028, όμως έχει ένα μεγάλο δίκτυο συνεργατών σε όλο τον κόσμο. Το πελαταλόγιό της είναι τεράστιο, μεταξύ άλλων εκπροσωπεί τους Φεντερίκο Βαλβέρδε της Ρεάλ, Εμερίκ Λαπόρτ της Μάντσεστερ Σίτι, Χουσέμ Αουάρ της Λιόν, Κλεμέντ Λενγκλέ της Μπαρτσελόνα, Τζέιμι Βάρντι της Λέστερ και από προπονητές τον Στίβεν Τζέραρντ της Ρέιντζερς, τον Ρόναλντ Κούμαν της Μπαρτσελόνα, αλλά και... τον Όσκαρ Γκαρθία! 

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.