Χρήστος Κομπόγιαννος:« Ο ιερέας δεν υπάκουσε στις οδηγίες»

Metrosport Team23 Νοεμβρίου 2020

Στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Στην Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο αντιδήμαρχος Ζερβοχωρίων, ο οποίος μίλησε για την συμπλοκή αστυνομικών με πιστούς, και την μη τήρηση των μέτρων από τον ιερέα.

Διαβάστε αναλυτικά τις δηλώσεις του στο Metropolis 95.5

«Με θλιβεί αυτό που έγινε στην ενορία της Χαλκιδικής, εύχομαι περαστικά στους δύο αστυνομικούς που ευτυχώς έχουν ελαφρά τραύματα. Θέλω να ευχαριστήσω την ελληνική αστυνομία και την διεύθυνση της Χαλκιδικής, για την ψυχραιμία που έδειξε».

Για το περιστατικό: «Υπήρξε λειτουργία το μεσημέρι παρόλο που υπάρχουν μέτρα απαγόρευσης. Έγινε καταγγελία από κάποιους ανθρώπους. Αυτονομήθηκε ο πάτερ της ενορίας, δεν υπάκουσε στις οδηγίες της Μητροπόλεως. Υπήρχαν άνθρωποι που έχουν φιλική σχέση με τον πάτερ. Μετά το τέλος, ήρθε η αστυνομία να κάνει τον έλεγχο, έγινε προσαγωγή και ακολούθησε εμπλοκή με τους αστυνομικούς από πιστούς που ήταν μέσα στην εκκλησία. Είχαμε δύο τραυματίες αστυνομικούς οι οποίοι μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο. Είναι απαράδεκτα αυτά τα πράγματα. Τα καταδικάζω. Σήμερα, είχαμε παρέμβαση εισαγγελέα, πέσανε πρόστιμα 3000 ευρώ στον ιερέα, και 300 ευρώ στον γιο του και έναν ακόμα πιστό».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.