Χρήστος Δάντης: «Της κοντής τσ@@@ς, της φταίνε οι τρίχες»

Metrosport Team06 Νοεμβρίου 2022

Έξω από τα ρούχα του βγήκε ο Χρήστος Δάντης με τα επικριτικά σχόλια για τη σχέση του με την Ασημίνα Χατζηανδρέου. Ο τραγουδιστής παραχώρησε συνέντευξη και αναφέρθηκε, ακόμη, στην τραπ μουσική αλλά και σε όσα ακούγονται για τη διαφορά ηλικίας που έχει με τη σύντροφό του.

«Ακούω και τραπ κι ανατολίτικη μουσική και τη μουσική όλου του κόσμου. Στη δική μας εποχή ήταν καλύτερα και τα λοιπά… όχι τα ίδια ήταν. Ακούγαμε κι εμείς τις ύβρεις στα τραγούδια και τραγούδια που μιλούσαν για ναρκωτικά, σκοτωμούς, δολοφονίες κι αυτοκτονίες. Είχαμε κι εμείς», δήλωσε αρχικά. Φανερά ενοχλημένος με τα σχόλια που γίνονται για την Ασημίνα Χατζηανδρέου, ανέφερε: 

«Στην αρχή ναι με ενοχλούσαν τα σχόλια. Μετά σκέφτηκα ένα ρητό που λέει της κοντής τσ@@@ς, της φταίνε οι τρίχες και το ξεπέρασα». Με τη σειρά της, η Ασημίνα Χατζηανδρέου σχολίασε την πρεμιέρα του αγαπημένου της σε γνωστό νυχτερινό κέντρο των βορείων προαστίων. «Ο Χρήστος ήταν αγχωμένος και εγώ άφησα δύο προπονήσεις, για να τον βοηθήσω» είπε αρχικά. Απαντώντας σε σχετική ερώτηση για το αν παίζουν μαζί ποδόσφαιρο: «Ο Χρήστος δεν θα αθληθεί ποτέ, τον παρακαλάω να βγάλει το σκύλο βόλτα, γιατί βαριέται».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.