Χριστόπουλος: «Δεν ξέρω πώς σκέφτηκε ο Μαυροπάνος, ήταν η κακιά στιγμή»

Metrosport Team13 Οκτωβρίου 2021

Για την εμφάνιση της Εθνικής ομάδας και την ήττα από τη Σουηδία μίλησε ο Γιάννης Χριστόπουλος στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα»

Αναλυτικά όσα είπε:

Για ήττα από Σουηδία: «Δυστυχώς χάσαμε. Είμαστε στεναχωρημένοι, πραγματικά ήταν κακός ο τρόπος που χάθηκε το ματς. Η Εθνική από το ξεκίνημα ήταν το τρίτο φαβορί για πρόκριση αλλά στα τελευταία τρία ματς κατάφερε να κάνει μια μεγάλη νίκη επί των Σουηδών και να νικήσει τη Γεωργία. Τα πρώτα 45 λεπτά χθες, βλέπαμε ότι μας πήγαινε το παιχνίδι. Το πήγαμε όπως έπρεπε αλλά μας έλειπε η τύχη. Θα ήταν δίκαιο το 0-2 στο ημίχρονο. Έπειτα δεχθήκαμε γκολ. Είδαμε ένα ανοιχτό παιχνίδι, λυπηθήκαμε για την ήττα».

Για το πέναλτι του Μαυροπάνου: «Είναι η κακιά στιγμή. Πίστευε ότι θα βρει την μπάλα αλλά ο αντίπαλος είναι πιο γρήγορος και προλαβαίνει πρώτος. Το πώς σκέφτηκε δεν είναι εύκολο να το γνωρίζουμε».

Για γκολ από βολέ: «Τα γκολ που δεχθήκαμε έδειξαν την απειρία και ίσως την έλλειψη ικανότητας. Έχουμε δει και άλλες τέτοιες παρόμοιες φάσεις. Δεχθήκαμε δυο φθηνά γκολ».

Για Φαν Σχιπ: «Το σημαντικότερο είναι η σταθερότητα. Κάτι που δεν υπάρχει στο ελληνικό ποδόσφαιρο».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.
Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.