Χριστόπουλος: «Στην Τούμπα η ζυγαριά γέρνει προς τον ΠΑΟΚ, μου έκανε εντύπωση ο Άρης »

Metrosport Team11 Αυγούστου 2023

Για τα παιχνίδια των ελληνικών ομάδων στην Ευρώπη μίλησε ο προπονητής, Γιάννης Χριστόπουλος, στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο».

Για τα παιχνίδια των Άρη και ΠΑΟΚ: «Δεν ξέρουμε σε τι επίπεδο βρίσκονται οι ομάδες που αγωνίζονται τέτοια περίοδο και δεν μπορούν να βγουν συμπεράσματα. Το θετικό είναι ότι οι ομαδες μας έχουν καλά αποτελέσματα. Είναι σημαντικό να βάλουμε ομάδες στους ομίλους. Ο Παναθηναϊκός και ο ΠΑΟΚ είχαν καλύτερη ομοιογένεια σε σχέση με τον Άρη και τον Ολυμπιακό. 

Ο Άρης μου έκανε εντύπωση, έχει καλούς παίκτες και όταν καταφέρει την ομοιογένεια θα βγάλουν κάτι πολύ καλό. Είχε καλές κληρώσεις και στην πρώτη φάση και στη δεύτερη. Η Ντιναμό ήταν αγνώριστη και το επίπεδο της δεν ήταν τόσο υψηλό. Είναι μεγάλο αβαντάζ που δεν θα γίνει η ρεβάνς στο Κίεβο. Ο Άρης φαινόταν φρέσκος, ποιοτικός, οι παίκτες του είχαν ταχύτητα και έκαναν μια καλή εμφάνιση. 

Ο ΠΑΟΚ έχει καλή συνοχή, θα ενισχυθεί ακόμη περισσότερο. Μου αρέσει η σταθερότητα της ομάδας και ο προγραμματισμός που έχει κάνει. Στην Τούμπα η ζυγαριά γέρνει προς τον ΠΑΟΚ. Ο Μπάμπα είναι ένας καλός παίκτης και φαίνεται ότι προσαρμόστηκε γρήγορα. 

Ο Ολυμπιακός είναι αρκετά αλλαγμένος, προσπαθεί να έχει συνοχή στις γραμμές, χρειάζεται υπομονή γιατί χτίζεται κάτι διαφορετικό και ίσως θα εχουμε συμπεράσματα από τον Οκτώβριο και μετά.  Η Γκενκ έκανε πολλά λάθη και δεν παρουσιάστηκε καλή».

Για το αν ξεχώρισε κάποιον: «Είναι καλοί ποδοσφαιριστές όλοι και πρέπει να κάνουμε υπομονή για να τους κρίνουμε. Έχει τον Πάλμα και τον Νταρίντα που είναι πολύ καλοί».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.