Χριστόπουλος: «Αυτό είναι το αβαντάζ του ΠΑΟΚ για το ματς με την ΑΕΚ» 

Metrosport Team15 Ιουλίου 2020

Ένα κλειστό και ισορροπημένο παιχνίδι περιμένει να είναι το ΑΕΚ – ΠΑΟΚ ο Γιάννης Χριστόπουλος. Ο έμπειρος τεχνικός μίλησε στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα» υποστηρίζοντας ότι το πιο σημαντικό είναι σε τι βραδιά θα βρεθούν οι παίκτες.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για το παιχνίδι ΑΕΚ – ΠΑΟΚ: «Είναι ένα ανοιχτό παιχνίδι. Και οι δύο έχουν μεγάλο κίνητρο. Μετά τη διακοπή υπάρχουν εκπλήξεις και μεταπτώσεις από παιχνίδι σε παιχνίδι. Και οι δύο χρησιμοποιούν τον ίδιο σχηματισμό, είναι διαβασμένοι, έχουν επιθετικές γραμμές και κάποια θέματα στην άμυνα. Το πιο σημαντικό είναι σε τι βραδιά θα βρεθούν οι παίκτες».

Για το Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ: «Ο Ολυμπιακός ήταν σε διαφορετικό επίπεδο από τις άλλες ομάδες λόγω της ποιότητας των παικτών του και της καλής δουλειάς του προπονητή. Η απόφαση του CAS έδωσε άλλη ψυχολογία στους παίκτες του ΠΑΟΚ και ο Ολυμπιακός έχει το μυαλό του στο Κύπελλο και στην Ευρώπη».

Για το αποτέλεσμα της ισοπαλίας: «Είναι αβαντάζ για τον ΠΑΟΚ και ψυχολογική πίεση για την ΑΕΚ. Ο Καρέρα θα πάει σε ένα ισορροπημένο παιχνίδι και εάν δεν τον ευνοεί το αποτέλεσμα θα κάνει αλλαγές. Πιστεύω θα γίνει ένα κλειστό παιχνίδι».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.