Χριστόπουλος: «Προβάδισμα ο ΠΑΟΚ στο ντέρμπι, βγάζει ένταση στο παιχνίδι του»

Metrosport Team16 Μαρτίου 2023

Στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο Γιάννης Χριστόπουλος, με τον έμπειρο προπονητή να αναλύει με τη δική του ματιά το επικείμενο ντέρμπι μεταξύ Άρη και ΠΑΟΚ, σημειώνοντας χαρακτηριστικά πως «είναι ένα ανοιχτό παιχνίδι , χωρίς φαβορί», ενώ έκανε ειδική μνεία στους Έλληνες παίκτες που δεν αγωνίζονται στο πρωτάθλημα, υπογραμμίζοντας, «Είναι συνδυασμός, εγώ είμαι υπέρ των Ελλήνων, όπως και στη Σουηδία όπου ήμουν δυσκολευόσουν να βρεις ξένο ποδοσφαιριστή, στην Ελλάδα υπάρχει διαφορετική αντίληψη».

Για τον Άρη, το ελληνικό στοιχείο και τον ΠΑΟΚ, ανέφερε: «Μου είχε κάνει και παλαιότερα εντύπωση ότι δεν είχε Έλληνες ο Άρης, όπως συμβαίνει και σε άλλες μεγάλες ομάδες, όπου δεν υπάρχει το ελληνικό στοιχείο. Το 2010 και έπειτα, οι μοναδικές ομάδες που έδιναν χρήματα για νεαρούς ποδοσφαιριστές ήταν ο ΠΑΟΚ με τον Ολυμπιακό, με τους Θεσσαλονικείς να κάνουν μεγαλύτερη επένδυση και τώρα ανταμείβεται».

Για το Άρης - ΠΑΟΚ, σημείωσε: «Είναι ένα ανοιχτό παιχνίδι, χωρίς φαβορί. Μπαίνοντας στα Play - Off οι ομάδες θα παίζουν μεταξύ τους, με τους τέσσερις διεκδικητές να είναι πρώτος στα μεταξύ τους παιχνίδια και αν βάλουμε σε αυτά τα παιχνίδια τον Άρη και τον Βόλο, ο ΠΑΟΚ έχει συγκεντρώσει 20 βαθμούς μαζί με τον Παναθηναϊκό. Ο ΠΑΟΚ είναι πρώτος στα ντέρμπι ενώ χάνει βαθμούς στα μικρότερα παιχνίδια, βγάζει ένταση και τρεξίματα στο παιχνίδι του».

Ενώ πρόσθεσε: «Ο ΠΑΟΚ βγάζει ενέργεια στον αγωνιστικό χώρο, ο Άρης έχει την ποιότητα, αλλά θα έδινα ένα προβάδισμα στον Δικέφαλο για την αναμέτρηση».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.