Χριστόπουλος: «Ο Άρης ενδιαφέρεται περισσότερο απ' όλους για το κύπελλο»

Metrosport Team18 Ιανουαρίου 2023

Ο Γιάννης Χριστόπουλος μίλησε στο Metropolis 95.5 για τον Λάριν, ο οποίος βρίσκεται στο στόχαστρο του ΠΑΟΚ, αλλά και τις μάχες κυπέλλου. «Δεν μπορώ να έχω ολοκληρωμένη άποψη για τον Λάριν, αλλά τον έχω δει. Θα συμφωνήσω ότι χρειάζεται ένας παίκτης περιοχής στον ΠΑΟΚ» τόνισε και συνέχισε για το «φλερτ» του Παναθηναϊκού με τον περσινό πρώτο σκόρερ του σουηδικού πρωταθλήματος, Αλεξάντερ Γερεμέγεφ: 

«Η Χέκεν είναι μία ομάδα που βρίσκεται στο τοπ 5-7 τα τελευταία χρόνια, ο συγκεκριμένος στράικερ είναι κλασικός σέντερ φορ με καλή ταχύτητα και μπορεί να κάνει πράγματα και μακριά από την περιοχή, είναι καλή περίπτωση. Παίρνει τον βασικό στράικερ της πρωταθλήτριας Σουηδίας, είναι σπουδαίο, αλλά το θέμα είναι η προσαρμογή του. Αλλά οι Σουηδοί που έρχονται στην Ελλάδα έχουν συνήθως άμεση προσαρμογή.»

Για την κόντρα ΑΕΚ - Πανσερραϊκού σημείωσε: «Ο Πανσερραϊκός είναι αξιόλογη ομάδα, έγινε σφυχτή μετά την έλευση του κ. Δερμιτζάνη. Σε ατομικό επίπεδο οι διαφορές είναι μεγάλες, αλλά σε τέτοια ματς κυπέλλου υπάρχει δύσκολη συνοχή λόγω των αλλαγών. Ο Τσούμπερ, για παράδειγμα, χρειάζεται χρόνο. Όλα είναι ανοιχτά, αλλά το φαβορί είναι η ΑΕΚ.»

Για τα άλλα παιχνίδια υπογράμμισε: «Τα άλλα ζευγάρια θα τα συναντήσουμε και στα πλέι οφ του πρωταθλήματος. Είναι σημαντικό τι αλλαγές θα υπάρξουν, όχι μόνο στα πρόσωπα, αλλά και στην αξιοπιστία που θα παρουσιάσει κάθε ομάδα. Μην ξεχνάμε ότι η 2η θέση δίνει έξοδο στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ και κάνοντας μία προσέγγιση οι πρώτες ομάδες δίνουν μεγάλο αγώνα για την 2η θέση και ο Άρης ίσως ενδιαφέρεται περισσότερο για όλους για την διοργάνωση, γιατί θα του δώσει απευθείας έξοδο στην Ευρώπη. 

Προσωπική μου άποψη είναι ότι στο ζευγάρι ΠΑΟΚ - Παναθηναϊκός ο ΠΑΟΚ διαθέτει μεγαλύτερο βάθος, αλλά ο προπονητής του Παναθηναϊκού θεωρώ ότι δεν θα πάει σε μεγάλο ροτέισιον. Σε κάθε ματς είναι σημαντικό το πρώτο γκολ, γιατί μπορεί να αλλάξει η στρατηγική.»

Για την άποψη του Λουτσέσκου ότι ο Τάισον είναι απαραίτητος: «Θα συμφωνήσω με τον κ. Λουτσέσκου, όμως, όταν μία ομάδα χτίζεται τόσα χρόνια και έχει τον ίδιο προπονητή δεν μπορούμε να λέμε ότι μας λείπει ένας παίκτης. Σίγουρα ένας ποδοσφαιριστής του επιπέδου του Τάισον θα πρέπει να πάρει άμεσα χρόνο συμμετοχής γιατί είναι απαραίτητος και πρέπει να μπαίνει στο κλίμα της ομάδας. Είναι σημαντικό κομμάτι.»

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.