Χριστόπουλος για Μπρόρσον: «Είναι χρήσιμος ποδοσφαιριστής για ομάδες υψηλού επιπέδου»

Metrosport Team05 Αυγούστου 2021

Στο Metropolis 95,5 και την εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο προπονητής της Ακρόπολις, Γιάννης Χριστόπουλος περιγράφοντας το αγωνιστικό προφίλ του Φραντς Μπρόρσον τον οποίο «κλείνει» ο Άρης για να ενισχύσει το κέντρο της άμυνάς του.

«Από πέρυσι είμαι στην ομάδα, αλλά τον Ιανουάριο λόγω ενός θέματος έμεινα εκτός συλλόγου, επέστρεψα και τώρα επιδιώκουμε να παραμείνουμε στην κατηγορία. Έχουμε 16 ματς για να δουλέψουμε σκληρά, να διορθώσουμε τα λάθη μας και να σωθούμε», ανέφερε στο πρώτο του σχόλιο για την παρουσία του στην Ακρόπολις.

Για το προφίλ του Μπρόρσον:

«Είναι ένας ποδοσφαιριστής δεξιοπόδαρος, όμως αγωνίζεται φέτος από τα αριστερά στην Μάλμε. Είναι παίκτης με έντονη προσωπικότητα και χαρακτήρα. Είναι δυναμικός στα μαρκαρίσματά του, όμως δεν είναι ψηλός για κεντρικός αμυντικός, αλλά έχει καλή ταχύτητα για στόπερ. Έχει εμπειρία, τίτλους, παραστάσεις και την ικανότητα να βοηθήσει τον Άρη και να διακριθεί ο ίδιος στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Είναι χρήσιμος ποδοσφαιριστής για ομάδες υψηλού επιπέδου. Μπορεί να αντεπεξέλθει σε πίεση και πρωταθλητισμό και να προσαρμοστεί άμεσα στον σύλλογο. Είναι σημαντικό ότι υπάρχει ο Σούντγκρεν και σημαντικό ότι ο ποδοσφαιριστής έχει παραστάσεις. Δεν ξέρω αν οι Σκανδιναβοί ταιριάζουν στην κουλτούρα του ελληνικού ποδοσφαίρου, αλλά υπάρχουν πολλοί Σκανδιναβοί που μπορούν να κάνουν τη διαφορά στην χώρα μας λόγω της ποιότητάς τους και την πειθαρχία τους. Αυτά τα χαρακτηριστικά τα έχει ο Μπρόρσον και μπορεί να κάνει τη διαφορά στον Άρη».

Για τον αποκλεισμό του Άρη από την Αστάνα και ο Φαμπιάνο:

«Ο Άρης έχει πολύ καλή ομάδα και στηρίζεται σ΄ ένα δυναμικό παιχνίδι. Ο Φαμπιάνο δεν μπορώ από 45 λεπτά να βγάλω συμπεράσματα. Όμως είναι ποιοτικός αμυντικός. Στεναχωρήθηκα όπως αποκλείστηκε ο Άρης, ελπίζω να τα καταφέρει στο ελληνικό Πρωτάθλημα. Η ζημιά έγινε στο πρώτο ματς. Αυτό που είδα στο δεύτερο, με την ποιότητα που διαθέτει ο Άρης θα μπορούσε να είχε υπερκεράσει το εμπόδιο της Αστάνα».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.