Χριστόπουλος: «Ευκαιρία για ΠΑΟΚ, δεν θα είναι εύκολο για Άρη»

Metrosport Team15 Σεπτεμβρίου 2020

Έχει πιθανότητες να πάρει την πρόκριση επί της Μπενφίκα ο ΠΑΟΚ σύμφωνα με όσα είπε ο έμπειρος προπονητής, Γιάννης Χριστόπουλος, στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα» τονίζοντας ότι είναι ένα παιχνίδι, η ομάδα βγάζει φρεσκάδα, αντοχές και ταχύτητα και παίζει και εντός έδρας.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για τα νέα παιδιά του ΠΑΟΚ: «Είναι καταπληκτικό. Έχει ξεκινήσει τη δουλειά τα τελευταία έξι με επτά χρόνια. Έδινε χρήματα και αποκτούσε ότι καλύτερο υπήρχε και με σκληρά δουλειά πέτυχε».

Για το παιχνίδι του ΠΑΟΚ με τη Μπενφίκα: «Υπάρχουν ιδιαιτερότητες. Προκαλεί δέος όταν ακούς το όνομα της Μπενφίκα. Η ιδιαιτερότητα του ενός αγώνα είναι μια ευκαιρία για την ομάδα του ΠΑΟΚ να διεκδικήσει την πρόκριση στην επόμενη φάση. Από θέμα στρατηγικής είναι καθοριστική σημασία σε τι επίπεδο βρίσκονται οι παίκτες των δύο ομάδων. 

Ο ΠΑΟΚ στο προηγούμενο παιχνίδι εμφανίστηκε με φρεσκάδα, αντοχές και καλή ταχύτητα. Κάτι που σημαίνει ότι έχει στοχεύσει σε αυτά τα ευρωπαϊκά. Έχει ομοιογένεια και πιστεύω ότι είναι πιο εύκολο για αυτόν να παίξει με αντεπιθέσεις παρά να ανοίξει μια κλειστή άμυνα. Μπορεί να κερδίσει πόντους από αυτό. Μετά παίζει στην Τούμπα. Έχει πιθανότητες να διεκδικήσει την πρόκριση ή μάλλον πιο πολλές από ότι αν έπαιζε διπλούς αγώνες».

Για την Κόλος Κοβαλίβκα: «Στην Ουκρανία οι ομάδες βρίσκονται σε φόρμα. Δεν την γνωρίζω. Πιστεύω ότι δεν θα είναι τόσο εύκολο το έργο του. ευχή όλων να προκριθούν όλες οι ελληνικές ομάδες».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.