Χριστόπουλος: «Ευχής έργον, να γίνουν τα παιχνίδια με κόσμο στην Ελλάδα»

Metrosport Team01 Ιουνίου 2020

Ο προπονητής της Akropolis, Γιάννης Χριστόπουλος φιλοξενήθηκε στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα», όπου μίλησε για την κατάσταση που επικρατεί στη Σουηδία με τον κορωνοϊό, ενώ αναφέρθηκε και στην επανέναρξη του ελληνικού πρωταθλήματος τονίζοντας πως είναι ευχής έργον τα παιχνίδια να γίνουν με κόσμο.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για την κατάσταση που επικρατεί στην Σουηδία: 

«Δεν έχουμε σταματήσει τις προπονήσεις αυτό το διάστημα, βέβαια όποια ομάδα ήθελε μπορούσε να σταματήσει. Μας έχουν απαγορεύσει τα φιλικά από τις αρχές Απριλίου και είμαστε μόνο με προπονήσεις. Τεστ για τον κορωνοϊό δεν έχει κάνει κανένας, για να κάνει κάποιος τεστ πρέπει να έχει συμπτώματα για τρεις εβδομάδες. Εδώ η κατάσταση δεν είναι όπως ήταν στην Ελλάδα, πέρα από κάποιες συστάσεις προς τον κόσμο, και κάποια μέτρα, δεν υπάρχει κάτι υπερβολικό, σχεδόν όλα λειτουργούν κανονικά, είναι πιο χαλαρά τα πράγματα στην Σουηδία. Βέβαια φόβος υπήρχε στον κόσμο και συνεχίζει να υπάρχει, αφού υπήρχαν λίγα άτομα στις καφετέριες και τα εστιατόρια. Εγώ προσωπικά νιώθω πιο ασφαλής που η οικογένεια μου είναι στην Ελλάδα.

Οσον αφορά το ποδόσφαιρο, έχει υπάρξει οδηγία να μην υπάρχει κόσμος στις εξέδρες, οι συγκεντρώσεις επιτρέπεται να έχουν το ανώτερο 50 άτομα. Αυτό δεν μπορώ να καταλάβω, εφόσον λειτουργούν κανονικά όλα, γιατί να μην διεξάγεται το ποδόσφαιρο;

Για την επανέναρξη του ελληνικού πρωταθλήματος:

Είμαι χαρούμενος που θα ξεκινήσει το ελληνικό πρωτάθλημα. Είναι ευχής έργον αν τα παιχνίδια γίνουν με κόσμο. Το θέμα είναι το τι θέλουμε να κάνουμε εμείς πραγματικά.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.