Χριστόπουλος: «Δεν έφταιγε ο Μαρτίνς για τον κακό Ολυμπιακό»

Metrosport Team20 Αυγούστου 2022

Στο Metropolis 95.5 και την εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» μίλησε ο Γιάννης Χριστόπουλος, αναφορικά με την εικόνα των ελληνικών ομάδων ενόψει της έναρξης του πρωταθλήματος.

Διαβάστε αναλυτικά τα όσα δήλωσε:
Αρχικά, προέβλεψε ένα πολύ ανταγωνιστικό πρωτάθλημα, επισημαίνοντας ωστόσο τα προβλήματα που μπορούν να επιφέρουν οι πολλές αλλαγές στο ρόστερ των ομάδων...
«Πιστεύω πως υπάρχει ανυπομονησία για την έναρξη του πρωταθλήματος, καθώς προβλέπω πως θα είναι πιο ενδιαφέρον και ανταγωνιστικό από τα προηγούμενα χρόνια. Βέβαια οι πολλές προσθήκες στα ρόστερ μπορούν να φέρουν και προβλήματα. Γενικά, οι πολλές αλλαγές είναι ένα φαινόμενα που συμβαίνει μόνο στην Ελλάδα και στην Κυπρο, αυτό δεν υπάρχει στο εξωτερικό. Αυτό ακριβώς πλήρωσε και ο Μαρτινς του Ολυμπιακού. Τα κατάφερε μια, τα κατάφερε δυο, ωστόσο φέτος δεν του βγήκε. Δεν νομίζω ότι δεν φταίει ο Μαρτινς για τις κακές εμφανίσεις του Ολυμπιακού».

Παράλληλα, συμπλήρωσε: «Υπάρχουν πολλές παράμετροι. Αρχικά η ποιότητα των παικτών είναι κάτι το υποκειμενικό, επίσης μπορεί ένας παίκτης να είναι εξαιρετικός αλλά να μην μπορεί να προσαρμοστεί στην χώρα, το πρωτάθλημα , τα αποδυτήρια και γενικά στην ομάδα. Για αυτό δεν γίνεται να αλλάζουν τόσο συχνά και σε τόσο μεγάλο βαθμό οι ομάδες, γιατί δεν προλαβαίνουν να προσαρμοστούν. Όλες οι ομάδες είναι σε μια φάση χτισίματος. Ωστόσο, μέσα στον Ιούλιο και τον Αύγουστο δεν είναι περίοδος που μπορούμε να βγάλουμε ασφαλείς συμπεράσματα, για πολλούς λόγους. Θα χρειαστούν 4-5 αγωνιστικές, δηλαδή να φτάσουμε αρχές Οκτώβρη για να βγάλουμε σωστά συμπεράσματα».

Τέλος, αναφέρθηκε και στα ευρωπαϊκά παιχνίδια των ελληνικών ομάδων: «Είδα περισσότερο τα ευρωπαϊκά παιχνίδια, και όχι τα φιλικά των ελληνικών ομάδων. Μου έκανε εντύπωση η δύναμη και η ταχύτητα της Λέφσκι απέναντι στον ΠΑΟΚ. Ο Ολυμπιακός είχε εξίσου πολλά προβλήματα. Όπως ανέφερα και πριν, μετά την πρώτη διακοπή του πρωταθλήματος θα μπορούμε να βγάλουμε ασφαλή συμπεράσματα».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.


Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.