Χριστοφορίδης: «Αναστολή εκτέλεσης ή μη ορισμός αγώνων»

Metrosport Team10 Σεπτεμβρίου 2020

Απόλυτα εσφαλμένη χαρακτήρισε την ερμηνεία και την απόφαση εις βάρος του Άρη, ο νομικός του, Σπύρος Χριστοφορίδης. 

Ο νομικός εκπρόσωπος του Άρη, Σπύρος Χριστοφορίδης, μίλησε στο Metropolis 95,5 FM και την εκπομπή «Στη Σέντρα» για την απόφαση εις βάρος των «κίτρινων» χαρακτηρίζοντάς την απόλυτα εσφαλμένη: «Ενημερώθηκα και για την υπόθεση Φατί. Είναι εσφαλμένη απόφαση του Διαιτητικού Δικαστηρίου της ΕΠΟ. Δε γίνεται σωστή εφαρμογή του νόμου όπως τροποποιήθηκε με το νόμο Κοντονή. Εξαιρεί τις εταιρίες προς εκκαθάριση ως και την χρονιά που εκουσίως υποβιβάστηκε ο Άρης. Ο νόμος που επικαλείται η απόφαση λέει το αντίθετο από αυτό που γράφει η απόφαση».

Για το πώς συμβαίνει αυτό από τη στιγμή που δικάζουν έμπειροι Αρεοπαγίτες δικαστές:

«Προσωπική μου γνώμη είναι απολύτως εσφαλμένη η ερμηνεία του νόμου. Προφανώς με δεδομένο ότι ο Άρης παραστάθηκε στη δίκη, είμαι πεπεισμένος ότι τέθηκαν υπόψη όλα τα επιχειρήματα της νέας ΠΑΕ Άρης που δεν ευθύνεται για της παλιάς και με το Φατί θα ακολουθηθεί ίδια οδός. Μπορεί να ανατραπεί στην Εφέσεων, αλλά αυτή τη στιγμή δεν έχει συσταθεί η Εφέσεων».

Για την αδυναμία να πάει η υπόθεση σε άλλον βαθμό:

«Προφανώς δεν θα υπάρχει απόφαση σε τρεις ημέρες. Με την ίδια άνεση που η ίδια κυβέρνηση πριν λίγους μήνες άλλαξε νόμο εν μέσω του Πρωταθλήματος, πρέπει να γίνει κάτι ανάλογο, για την απόφαση και τις επόμενες που θα ακολουθήσουν. Πρέπει να αναστείλει την εκτέλεση της απόφασης, από τη στιγμή που δεν υπάρχει άλλος βαθμός. Η ΕΠΟ υπολειτουργεί. Μην πω κάτι βαρύτερο. Δεν έχει συσταθεί η Εφέσεων μετά από παραίτηση 2 μελών. Κάποιος που επιτρέπει την φαρσοκωμωδία είναι η αδαής ή στημένος κι αυτό έχει όλους τους ενδιαφερόμενους αποδέκτες. Φαντάζομαι ίδια μοίρα θα έχουν και οι υποθέσεις του ΟΦΗ».

Για το ποια είναι η λύση πλέον:

«Η μόνη λύση είναι να μην ορίζονται τα ματς του Άρη μέχρι να συσταθεί η Εφέσεων. Ας πάει τον Οκτώβριο. Αν αυτό το Πρωτάθλημα θέλει η ΕΠΟ... Ή ας μάθουν να κάνουν σωστά τη δουλειά τους».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.