Χριστοδούλου: «Πιο σταθερός ο Άρης, ο ΠΑΟΚ έχει σκαμπανεβάσματα»

Metrosport Team21 Απριλίου 2021

Ο Μάριος Χριστοδούλου μίλησε στο Metropolis 95.5 για το ντέρμπι μεταξύ Άρη και ΠΑΟΚ, αναλύοντας τα υπέρ και τα κατά των δύο ομάδων. Αρχικά αναφέρθηκε στο τι ισχύει στην Κύπρο σχετικά με τις προπονήσεις των ακαδημιών: «Είμαστε διαφορετικά από την Ελλάδα. Από 8 Φεβρουαρίου δουλεύουμε σε μικρά γκρουπ και τελευταία με ακόμη περισσότερα άτομα. Είναι σημαντικό για τους μικρούς αθλητές να είναι ενεργοί».

Για το Άρης - ΠΑΟΚ τόνισε: «Εχω δει αρκετά παιχνίδια. Ο Άρης είναι πιο σταθερή ομάδα. Ο ΠΑΟΚ είναι καλή ομάδα, αλλά έχει σκαμπανεβάσματα. Πάντα σε ένα τέτοιο ματς δεν υπάρχουν προγνωστικά, είναι δύο μεγάλες ομάδες. Θα είναι ντέρμπι που θα παίξει καθοριστικό ρόλο για την μετέπειτα πορεία τους. Ο ΠΑΟΚ θέλει πολύ το ματς ενώ ο Άρης αν κερδίσει θα έχει μεγάλο προβάδισμα για την 2η θέση». 

Για το ντέρμπι που δεν έχει ξεχάσει: «Έπαιξα πολλά Άρης - ΠΑΟΚ. Πολύ σημαντικό ήταν όταν κερδίσαμε με 4-0 στο «Κλ. Βικελίδης». Ήταν μεγάλη νίκη, αυτά τα παιχνίδια ήταν πολύ ωραία. Εμείς σε εκείνο το παιχνίδι είχαμε ουσία, είναι σημαντικό στο ποδόσφαιρο να σκοράρεις με μεγάλη ευκολία». 

Για το τι κρίνει τέτοιους αγώνες: «Είναι πολλά. Πολύ σπουδαίο ρόλο παίζει ποια ομάδα είναι πιο παθιασμένη, το θέλει περισσότερο και κάνει λιγότερα λάθη. Σε τέτοια παιχνίδια στοιχίζουν πολύ τα λάθη. Το πάθος, πάντως, είναι το πιο σημαντικό. Σίγουρα μετράει και η ικανότητα, αλλά το σημαντικότερο είναι να είσαι έτοιμος ψυχολογικά. Σε τέτοια ματς κάθε παίκτης θέλει να παίζει καλά. Από μόνος σου περιμένεις πως και πως ένα τέτοιο ματς».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.