Χριστόδουλος Αλεξάνδρου: «Δεν είδα ούτε στην Ισπανία killer σαν τον Τζόλη»

Metrosport Team22 Ιουνίου 2020

Το χρονικό μέχρι ο Τζόλης να καταλήξει στην Τούμπα εξιστόρησε μιλώντας στο Metropolisb 95.5 ο προπονητής Ακαδημιών στην Ισπανία, Χριστόδουλος Αλεξάνδρου, ο οποίος παλαιότερα δούλεψε στον ΠΑΟΚ. «Ήταν η περίοδος του 2009 όταν ήταν στο τιμόνι των Ακαδημιών του ΠΑΟΚ ο Θόδωρος Ελευθεριάδης και το πλάνο είχε να κάνει με ένα συγκεκριμένο τμήμα κάτω των 14 και με ένα ακόμη πιο μικρό» είπε αρχικά και συνέχισε:

«Τα αετόπουλα ήταν μία καινούργια ιδέα του Θόδωρου και επειδή είχαμε την δυναμική του ονόματος του ΠΑΟΚ μπορούσαμε να φτάσουμε μακριά, σε όλη την Ελλάδα. Εγώ τότε συνεργαζόμουν με την Δόξα Πενταλόφου, με είχε προσλάβει σαν σύμβουλο και είχα δει το παιδί. Την επόμενη σεζόν έκαναν και εγώ μεταγραφή στον ΠΑΟΚ και ήδη οργανώναμε τα αετόπουλα. Μετά ήταν αναπόφευκτο να έρθει στην ομάδα».

Τόνισε ότι: «Μίλησα την περασμένη εβδομάδα μαζί του. Δεν μου προκαλεί καμία έκπληξη ότι έπαιξε στην πρώτη ομάδα και ότι έβαλε τόσο όμορφο γκολ. Τα έκανε από μικρό παιδί αυτά τα πράγματα. Δουλεύω χρόνια στην Ισπανία, και στον χώρο της εκπαίδευσης και δεν είδα ούτε εκεί τέτοιο παιδί killer, να το πω έτσι. Το γκολ το έχει εύκολο, το έχει στο DNA του. Είναι ένα παιδί κατασταλαγμένο που πατούσε πάντα στο έδαφος. Τον βοήθησε, σίγουρα, και το πέρασμά του από την Γερμανία».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.