Σκληρές αλήθειες από Χρηστίδη: «Η ομάδα αντί να βάλει τις βάσεις και μετά το ρετιρέ, κάνει το αντίστροφο»

Metrosport Team27 Ιανουαρίου 2022

Στο Metropolis 95,5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο Νίκος Χρηστίδης και αναφέρθηκε στα αίτια του αποκλεισμού του Άρη στο Κύπελλο και το πως εξελίσσεται μέχρι στιγμής η χρονιά στους «κιτρίνους».

«Εγώ παρακολουθώ συνεχώς τον Άρη και είμαι με την πλευρά της ιδέας του Άρη κι όχι με την διοίκηση και τα πρόσωπα που απαρτίζουν τον σύλλογο. Τα τέσσερα χρόνια που η ομάδα επέστρεψε στην μεγάλη κατηγορία βλέπουμε την ίδια πάντα κατάσταση. Προσπαθούμε να κάνουμε ομάδα με μεταγραφές δυο φορές τον χρόνο. Ο κόσμος ενθουσιάζεται και δεν βλέπει ότι η ομάδα αντί να βάλει τις βάσεις και μετά το ρετιρέ, κάνει το αντίστροφο. 

Η ομάδα βρίσκεται στην κανονικότητα και είναι λάθος που βάζει στόχους την Ευρώπη και την κατάκτηση του Κυπέλλου. Πρώτα κάνεις ομάδα και μετά βάζεις στόχους. Όταν τερματίζεις στο -25 από τον πρωταθλητή, δεν γίνεται να είσαι ικανοποιημένος. 

Τέσσερα χρόνια δίνουμε αγώνες για να παίξουμε προκριματικά και δεν βλέπουμε κανέναν τίτλο. Ένα γεγονός που μου έχει κάνει μεγάλη εντύπωση είναι ότι κανένας από τους ξένους παίκτες που έχουν έρθει στον σύλλογο σε δηλώσεις τους ποτέ δεν αναφέρουν ότι ήρθαν γιατί τους εκφράζει ο Άρης, παρά μιλούν για τα ωραία της Θεσσαλονίκης και της χώρας μας. Η ουσία λείπει. Ο Αρειανός θέλει να ακούει μεγάλα πράγματα για την ομάδα, τον ιδιοκτήτη, ενώ βλέπουμε ότι η ομάδα αντί να κάνει βήματα μπροστά, κάνει πίσω».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.