Χρηστίδης: «Χαρούμενος που επέστρεψα στον Άρη, ανυπομονώ να ζήσω την ατμόσφαιρα του γηπέδου»

Metrosport Team27 Ιανουαρίου 2023

Η ΚΑΕ Άρης ανακοίνωσε την επιστροφή του Βασίλη Χρηστίδη. Για να έρθει σε συμφωνία με τον παίκτη, έπρεπε να γίνει άρση του ban που αφορούσε τον Βλάντο Γιάνκοβιτς. Ο 25χρονος φόργουορντ-σέντερ προχώρησε στις πρώτες του δηλώσεις μετά την μεταγραφή στους "κίτρινους".

Αναλυτικά όσα είπε στην επίσημη ιστοσελίδα της ΚΑΕ Άρης: «Είμαι χαρούμενος που επιστρέφω στον ΑΡΗ. Η ομάδα πραγματοποιεί μία πολύ καλή πορεία στο πρωτάθλημα. Το κλίμα είναι καλό, τα παιδιά είναι εξαιρετικοί χαρακτήρες και θέλω να βοηθήσω την προσπάθεια της ομάδας για να πετύχει κάτι καλό».

Και πρόσθεσε: «Σαφώς είναι γνώριμο το κλίμα για μένα, μετά την επιστροφή μου στον ΑΡΗ. Έχω συνεργαστεί με τον κόουτς Καστρίτη και στον ΑΡΗ και στην Εθνική Νέων Ανδρών. Μου εξήγησε τι περιμένει από μένα και θα κάνω τα πάντα για να δικαιώσω την επιλογή του. Χαίρομαι επίσης που ξαναβρίσκω πολλά μέλη του σταφ της ομάδας».

Τέλος, μίλησε για τον κόσμο της ομάδας: «Αυτό που γίνεται φέτος με τον κόσμο του ΑΡΗ είναι εντυπωσιακό. Δεν είναι σύνηθες να έχει μια ομάδα συνεχόμενα sold out και να είναι γεμάτο το γήπεδο σε κάθε αγώνα. Περιμένω πώς και πώς να ξαναζήσω αυτήν την ατμόσφαιρα ως γηπεδούχος».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.