Χρηστίδης: «Άκουσα ότι δεν έπαιξε για οικονομικούς λόγους ο Κουέστα - Δεν μπορεί ο Σιαμπάνης»

Metrosport Team21 Μαρτίου 2023

Στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο Νίκος Χρηστίδης, με τον παλαίμαχο γκολκίπερ του Άρη να μιλάει για την επιλογή του Μάριου Σιαμπάνη αντί του Χουλιάν Κουέστα στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ, ενώ ανέφερε χαρακτηριστικά πως από όσα έχει ακούσει υπήρχε οικονομικό θέμα με τον Ισπανό.

Για το πως του φάνηκε η απόφαση να μην αγωνιστεί ο Κουέστα στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ, ανέφερε: «Αναμενόμενη απόφαση, γιατί έχει συμβεί ξανά στο παρελθόν. Υπάρχει αμφισβήτηση στον Κουέστα και όταν δεν παίζει, βλέπουμε τα αποτελέσματα και δεν μπορώ να καταλάβω τον λόγο που συμβαίνει αυτό. Άκουσα να λένε ότι ζήτησε να πληρωθεί ένα ποσό και γι' αυτό δεν τον έβαλαν. Δεν έχεις τη δυνατότητα να τον καλμάρεις πριν από το πιο κρίσιμο παιχνίδι;».

Ενώ πρόσθεσε επί του θέματος: «Πιστεύω ότι ο Κουέστα θα επιστρέψει , γιατί ο Σιαμπάνης πήρε την ευκαιρία του και έδειξε ότι δεν μπορεί, όταν παίζεις πρέπει να βγάζεις μάτια και αυτό δεν έγινε».

Εν συνεχεία υπογράμμισε: «Διαμαρτύρεται ο Άρης για τους διαιτητές, από πότε ξέρετε ότι ο Άρης αδικείται; Στην Ελλάδα υπάρχει η δύναμη του ισχυρού. Στις εκλογές της λίγκας ο κύριος Παπαϊωάννου πήρε 10 ψήφους και ήταν έτοιμος να βγει, τότε δήλωσε υποψηφιότητα η... κορυφή, ο κύριος Μαρινάκης και βγήκε εκείνος».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.