Χρηστάρας: «Έχει ένστικτο και ποδοσφαιρική αντίληψη ο Τζόλης»

Metrosport Team08 Δεκεμβρίου 2020

Με τα καλύτερα λόγια για την αξία του Χρήστου Τζόλη μίλησε ο Μιχάλης Χρηστάρας.

Ο Ελληνας τεχνικός φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» για τον επιθετικό του ΠΑΟΚ τον οποίο προπόνησε σε μικρές ηλικίες.

Μεταξύ άλλων, ο Μιχάλης Χρηστάρας δήλωσε:

Για τον Χρήστο Τζόλη και το σουτ που έκανε με τον Αστέρα Τρίπολης: «Το δύσκολο για τον τερματοφύλακα είναι ότι δεν το περιμένει γι αυτό μπήκε το γκολ. Αν το περίμενε ίσως να έκανε ένα βήμα και να το είχε αποσοβήσει. Στον Χρήστο δεν μπορείς να προβλέψεις πότε και πώς θα κάνει το τελείωμα. Είναι ένστικτο καθαρά. Δεν νομίζω ότι σκέφτεται ποιο μέρος του ποδιού του θα χρησιμοποιήσει για να σκοράρει. Το να τον σταματήσουν δεν είναι πρόβλημα, το θέμα είναι πώς θα τον αποτρέψει να πάρει την μπάλα σε θέση εκτός περιοχής. Ο Χρήστος μπορεί και λειτουργεί με την ποδοσφαιρική του αντίληψη. Μπορεί να χρησιμοποιήσει και τα δυο πόδια. Ήταν παίκτης που χαιρόσουν να δουλεύεις, είναι τόσο ταπεινός που μπορούσαν να περάσουν βδομάδες και να μην τον ακούσεις στην προπόνηση. Αντιμετωπίζει κάθε προπόνηση σαν να είναι τελικός.

Για ένα ταλέντο από τα χρόνια που ήταν στον Άρη και τον Ηρακλή: «Στον Ηρακλή το τελευταίο ταλέντο από την παρουσία μου το 2008, ήταν ο Βέλλιος. Από τον Άρη, έχει κάποια παιδιά που συνεργαστήκαμε. Αυτός που φαίνεται ότι έχει κάποια καλά στοιχεία είναι ο Χατζηπιρπιρίδης. λείπουν τεχνίτες με ταχύτητα με την μπάλα στα πόδια. Αμυντικογενείς παίκτες παραγει πολλούς η Ελλάδα. Να ρίξουμε βαρύτητα στα παιδιά στο μεσοεπιθετικό τομέα. Και ο Χρήστος και ο Χατζηπιρπιρίδης είναι παιδιά που χρειάζεται το ελληνικό ποδόσφαιρο».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.