«Χρήσιμος παίκτης ο Λαρίν, εύκολα σκοράρει 15-20 γκολ σε μια σεζόν»

Metrosport Team17 Ιανουαρίου 2023

Στο Metropolis 95,5 και στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» φιλοξενήθηκε ο Βέλγος δημοσιογράφος, Λιουγκ Ντε Ροκ, και μίλησε για το ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ για τον Λαρίν της Κλαμπ Μπριζ.

Για το ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ για την Λαρίν: «Από το Βέλγιο θέλουν τον Λαρίν η Βέστερλο και η Σιντ Τρούιντεν, ενώ είχε ακουστεί και ενδιαφέρον από τη Μέση Ανατολή. Δεν είχα ακούσει για το ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ, είναι κάτι καινούριο για μένα. Ο Λαρίν είναι ο τρίτος στην ιεραρχία της Μπριζ στη θέση των στράικερ, πιο πάνω είναι ένας δανεικός από την Μπαρτσελόνα και ο Γιάρεμτσουκ. Ο Λαρίν έπαιξε ένα ματς με τη Γκενκ που έχασε ένα πέναλτι, μετά έβαλε ένα γκολ σε ένα παιχνίδι. Είναι χρήσιμος παίκτης, έπεσε πάνω σε ένα εξαιρετικό παίκτη όπως ο Γιούτλα. Όταν αυτός τραυματίστηκε, έπαιξε ο Γιάρεμτσουκ».

Και συνέχισε λέγοντας: «Είναι κυρίως παίκτης περιοχής, παίζει καλά με το κεφάλι και με την πλάτη στην αντίπαλη άμυνα. Δεν πήρε τις ευκαιρίες που έπρεπε και δεν είχε την αυτοπεποίθηση. Δεν τον λες ταχύ αλλά είναι δυνατός και μπορεί να κρατήσει την μπάλα. Αν πάρει την απαιτούμενη αυτοπεποίθηση από τον προπονητή, τότε θα είναι καλύτερα τα πράγματα. Δεν θα είναι κακή μεταγραφή για τον ΠΑΟΚ, θα είναι χρήσιμος. Είναι ένας παίκτης που εύκολα σκοράρει 15-20 γκολ σε μια σεζόν».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.