Χρήσιμα συμπεράσματα με ΑΕΚ ο Άρης

Στέλιος Παρθενάκης05 Σεπτεμβρίου 2020

Ο Άρης ηττήθηκε από την ΑΕΚ με 59-66, στο πρώτο του φιλικό παιχνίδι, που έγινε κεκλεισμένων των θυρών στο "Nick Galis Hall".

Ήταν μια ευκαιρία για τους "κίτρινους" να "ξεμουδιάσουν" από τις δυνατές προπονήσεις και να δοκιμάσουν τις δυνάμεις τους απέναντι σε έναν δυνατό αντίπαλο, ο οποίος έχει ξεκινήσει νωρίτερα προετοιμασία. 

Ο Σάββας Καμπερίδης χρησιμοποίησε όλους τους παίκτες που έχει στη διάθεσή του και είδε να εφαρμόζονται πράγματα, τα οποία δουλεύονται στις προπονήσεις.

Τα δεκάλεπτα: 14-18, 25-36, 42-47, 59-66

Καμπερίδης: “Η ομάδα πήρε καλό βαθμό στα στοιχεία που εστιάσαμε”

Μετά το τέλος της αναμέτρησης με την ΑΕΚ, ο προπονητής της ομάδας, Σάββας Καμπερίδης, μιλώντας στο www.arisbc.gr επεσήμανε: "Παρότι ο βαθμός ετοιμότητας της ομάδας είναι χαμηλός, στα στοιχεία που εστιάσαμε, δηλαδή στην ενέργεια, στην άμυνα και στην ομαδικότητα, νομίζω ότι η ομάδα πήρε αρκετά καλό βαθμό. Περιμένουμε να ενσωματωθούν και οι υπόλοιποι παίκτες της ομάδας, ώστε να μπορέσουμε να αφομοιώσουμε τον τρόπο παιχνιδιού και να έχουμε καλύτερο κριτήριο για το που βρισκόμαστε".

Θα πρέπει να αναφερθεί ότι ο Μιλόσεβιτς αναμένεται μέσα στην εβδομάδα από το Βελιγράδι, αφού θα πρέπει να εξασφαλίσει ένα ειδικό έγγραφο για τον κορωνοϊο.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.