«Χρειάζεται υπομονή ο ΠΑΟΚ με την Μπενφίκα»

Metrosport Team15 Σεπτεμβρίου 2020

Στο Metropolis 95,5 και στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» φιλοξενήθηκε ο προπονητής Νίκος Παπαδόπουλος, και μίλησε για τον αγώνα του ΠΑΟΚ με την Μπενφίκα αλλά και την εικόνα που έδειξε ο Αρης κόντρα στη Λαμία.

Μεταξύ άλλων όσα είπε:

Για το ματς του ΠΑΟΚ με την Μπενφίκα: «Ο κορωνοϊός έχει αλλάξει τις ζωές μας και οι προπονητές έχουν δυσκολίες. Το γεγονός ότι είναι μονό το παιχνίδι με αντίπαλο την Μπενφίκα το κάνει ακόμη δυσκολότερο, η κατάσταση με τα άδεια γήπεδα δεν ευνοούν τους γηπεδούχους. Ο ΠΑΟΚ όμως έδειξε καλά στοιχεία, δείχνει να προσαρμόζεται στον σχηματισμό που έχει επιλέξει ο Φερέιρα. Εμένα με εντυπωσίασε το γεγονός πως έβαλε τον Μπίσεσβαρ σε μια θέση που χρειάζεται αμυντικά χαρακτηριστικά και δεν τα έχει, άρα είχε διαβάσει τον αντίπαλο ο κόουτς του ΠΑΟΚ. Είναι δύσκολη ομάδα η Μπενφίκα, χρειάζεται υπομονή. Το να αλλάξει σχηματισμό μια ομάδα εξαρτάται από την προσαρμογή στον αντίπαλο, εγώ δεν θα άλλαζα σύστημα αλλά ίσως άλλαζα πρόσωπα. Είναι λογικό αυτό που είπε ο Φερέιρα πως ο ΠΑΟΚ πρέπει να κρατήσει την μπάλα για να απειληθεί λιγότερο. Οι αναλυτές είναι πολύ σημαντικοί στο σύγχρονο ποδόσφαιρο, παίζει σημαντικό ρόλο στο να βοηθηθούν οι παίκτες και ο προπονητής».

Για την εικόνα του Αρη με την Λαμία: «Την διαφορά στον Αρη την έκαναν οι αλλαγές και είναι σημαντικό να βοηθάνε οι παίκτες που έρχονται από τον πάγκο. Ο Μπερτόλιο μπορεί να κάνει την διαφορά, ο Αρης στο πρώτο ημίχρονο είχε πρόβλημα στο χτίσιμο του παιχνιδιού αλλά και στον ρυθμό του. Είναι σημαντικό να δουλέψεις να μην δεχθείς κόντρα επίθεση στις δικές σου επιθέσεις. Ο Αρης έβγαλε φάσεις στο δεύτερο μέρος και πρέπει να είναι οδηγός για την συνέχεια, είναι φύσει επιθετική ομάδα και έχει καλό ρόστερ».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.