Χούφκενς: «Δουλευταράς ο Λάριν, δεν έπαιζε στην Μπριζ λόγω ιεραρχίας»

Πέτρος Χαριζακλής24 Ιανουαρίου 2023

Συνέντευξη στον Πέτρο Χαριζακλή

Ο Κάιλ Λάριν είναι ο βασικός μεταγραφικός στόχος του ΠΑΟΚ για τη θέση του επιθετικού, αν και δημοσιεύματα των τελευταίων ημερών τον έχουν φέρει κοντά στην ισπανική Βαγιαδολίδ. Το Metrosport.gr εντόπισε τον προπονητή του Καναδού στη φετινή Κλαμπ Μπριζ, Καρλ Χούφκενς, ο οποίος βρέθηκε στον πάγκο της βελγικής ομάδας από το καλοκαίρι μέχρι τα τέλη Δεκέμβρη.

Ο 44χρονος τεχνικός που έβλεπε τον 27χρονο επιθετικό καθημερινά τους τελευταίους έξι μήνες, μίλησε με αφορμή το ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ, εξήγησε γιατί δεν έπαιζε στη φετινή Κλαμπ Μπριζ ενώ τόνισε πως θα μπορούσε να έχει καλές σχέσεις με τους φιλάθλους του Δικεφάλου του Βορρά.

-Καλησπέρα κύριε Χούφκενς. Όπως θα έχετε μάθει ο πρώην παίκτης σας, Κάιλ Λαρίν, είναι μεταγραφικός στόχος του ΠΑΟΚ. Πείτε μας μερικά πράγματα για τον Καναδό.

«Αυτό που μπορώ να πω είναι απόλυτα επαγγελματίας, έχει τέτοια ποιότητα που μπορούσατε να την δείτε στο Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ. Μπορεί να προσφέρει κάτι σε πολλές ομάδες».

-Τι χαρακτηριστικά έχει ως παίκτης;

«Είναι δουλευταράς, είναι εξαιρετικός στο σύνολο και στα αποδυτήρια».

-Τη φετινή χρονιά όμως δεν τον χρησιμοποιήσατε πολύ.

«Το γνωρίζω και το έχω σχολιάσει πολλές φορές. Είχα δύο επιθετικούς που τα πήγαιναν εξαιρετικά. Επρεπε να είναι υπομονετικός για να πάρει την ευκαιρία του. Ηταν θέμα ιεραρχίας».

-Ένα μεγάλο πλεονέκτημά του και ένα στοιχείο που πρέπει να δουλέψει;

«Είναι καλός στο κράτημα της μπάλας και πολύ καλός στο συνδυαστικό ποδόσφαιρο. Δεν είναι ο κλασικός στράικερ περιοχής που πάει σε όλες τις μονομαχίες. Αυτό είναι κάτι που το δουλεύει και γίνεται καλύτερος».

-Πιστεύετε πως μπορεί να επιλέξει τον ΠΑΟΚ και το ελληνικό πρωτάθλημα; Γιατί υπάρχει ενδιαφέρον και από την Κάντιθ.

«Δεν είμαι εγώ αυτός που θα αποφασίσει. Εκείνος θα το κάνει. Αλλά αν έρθει στη Θεσσαλονίκη, θα μπορούσε να έχει καλές σχέσεις με τους οπαδούς του ΠΑΟΚ. Μπορούν να του δώσουν ώθηση και να τον ανεβάσουν για να βγάζει τον καλύτερο εαυτό του».

Το μοναδικό φετινό γκολ του Λάριν με τη φανέλα της Μπριζ



Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook


Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.