Χουάντερσον: «Η Βραζιλία, πλέον, είναι πιο ώριμη τακτικά» - Τι ανέφερε για το ενδεχόμενο επιστροφής του στον Ηρακλή

Metrosport Team30 Νοεμβρίου 2022

Ένας άνθρωπος που τίμησε την εστία του Ηρακλή τα προηγούμενα χρόνια, ο Χουάντερσον, μίλησε στο Metropolis 95.5, τόσο για το Μουντιάλ, όσο και για τον «Γηραιό».

«Είμαι στην Αθήνα. Δεν έχω ομάδα αυτή την περίοδο, από δική μου επιλογή, οι προτάσεις δεν με ικανοποιούσαν και περιμένω μία καλή για να συνεχίσω το ποδόσφαιρο. Είμαι 39 και θα αγωνίζομαι μάξιμουμ ακόμη δύο χρόνια. Δεν είχα προβλήματα τραυματισμών στην καριέρα μου, άρα μπορώ να παίξω» ανέφερε αρχικά και στη συνέχεια ρωτήθηκε για το Παγκόσμιο Κύπελλο:

«Εχει αλλάξει η νοοτροπία και η τακτική. Στο περασμένο Μουντιάλ σαν Βραζιλία είχαμε πρόβλημα. Διαβάζω το ποδόσφαιρο, παρότι είμαι ακόμη ποδοσφαιριστής και θέλω να πω ότι με έχουν εντυπωσιάσει και άλλες ομάδες. Είναι πιο ώριμη, πλέον, η Βραζιλία σε τακτικό επίπεδο, έχει προσαρμοστεί στο ευρωπαϊκό στυλ. Είμαι αισιόδοξος για την πορεία της.»

Για τον τερματοφύλακα που τον εντυπωσίασε: «Μου αρέσει το στυλ του Άλισον. Είναι ένας τερματοφύλακας που ξέρει πως να χτίζει από πίσω το παιχνίδι και γνωρίζει να χρησιμοποιεί τα πόδια του. Δεν έχει πιεστεί ακόμη, αλλά εκτιμώ ότι τόσο ο Αλισον, όσο και ο Εντερσον θα χρειαστούν στη συνέχεια. Ο Κουρτουά, ακόμη, είχε πολύ καλή απόδοση, στο δεύτερο ματς με το Μαρόκο έκανε, βέβαια, ένα λάθος, αλλά συνολικά μου αρέσει ο τρόπος που αγωνίζεται.

Για τον Ηρακλή: «Ημουν το καλοκαίρι διακοπές στη Θεσσαλονίκη και βρέθηκα με τους ανθρώπους που είναι στην ομάδα. Ξέρω ότι φέτος δεν έχει πάρει τους βαθμούς που θα ήθελε. Δεν υπήρξε κάποια συζήτηση για την επιστροφή μου, αλλά μετά την συνέντευξη ίσως προκύψει κάποια πρόταση (γέλια)».

Για το αν θα κάνει βήμα στην προπονητική σημείωσε: «Θα είστε οι πρώτοι που θα το μάθετε, αυτό που θα κάνω θα έχει σχέση με το ποδόσφαιρο.»

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.