Χουάνκαρ για Παπαδημητρίου: «Αποδόθηκε δικαιοσύνη»

Metrosport Team21 Οκτωβρίου 2025

Με δηκτικό τρόπο και με σαφή ικανοποίηση σχολίασε την αποχώρηση του Γιάννη Παπαδημητρίου από τον Παναθηναϊκό ο Χουάνκαρ. 

Ο πρώην άσος των «πρασίνων» με ένα στόρι στο διαδίκτυο σχολίασε το «διαζύγιο» των δύο πλευρών κάνοντας λόγο για κάρμα και δικαιοσύνη. Συγκεκριμένα έγραψε στο instagram: «Το κάρμα ποτέ δεν ξεχνά τις πράξεις του καθενός και αποδίδει δικαιοσύνη με τέλεια ισορροπία και την κατάλληλη στιγμή».

Οι σχέσεις των δύο ανδρών είχαν κλονιστεί και χαλάσει οριστικά στο παρελθόν, με τον ισπανό ποδοσφαιριστή να κατηγορεί τον Γιάννη Παπαδημητρίου και μετά την απόλυση του Ρουί Βιτόρια. 

Τότε μάλιστα τον είχε κατηγορήσει ότι κάνει τα πάντα για τα χρήματα και ότι είχε καταστρέψει την ομάδα με τις επιλογές του. 

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Μαζί και στο spotify

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.