Χουάν Νέιρα: «Είναι λίγο τρελός ο Μαρτίνες - Δεν ξέρω τι σκεφτόταν εκείνη τη στιγμή»

Metrosport Team19 Δεκεμβρίου 2022

Στο Metropolis 95.5 και την εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο Αργεντίνος ποδοσφαιριστής του ΟΦΗ, Χουάν Νέιρα μιλώντας για την μεγάλη νίκη της Αργεντινής στον τελικό του Μουντιάλ, τον θρύλο Μέσι, σχολιάζοντας παράλληλα και την κίνηση του τερματοφύλακα Εμιλιάνο Μαρτίνες.

Διαβάστε αναλυτικά όσα είπε στον αέρα του Metropolis 95.5: « Ο Μέσι είναι ο καλύτερος όλων των εποχών. Αυτό το πίστευα πριν ακόμη κερδίσει το Παγκόσμιο Κύπελλο. Το ίδιο πιστεύω φυσικά και τώρα. Αν χρειαστεί να τον συγκρίνω με τον Μαραντόνα είναι αλήθεια πως δεν τον πρόλαβα, μόνο όταν ήμουν πολύ μικρός που έπαιζε στη Μπόκα Τζούνιορς. Σε κάθε περίπτωση, δεν μου αρέσει να τους συγκρίνω και να βάλω κάποιον πρώτο και κάποιον άλλο δεύτερο. Για μένα είναι της ίδιας κλάσης«.

Για το πως ο ίδιος βίωσε τον μεγάλο τελικό και πως τον παρακολούθησε: «Χτες το παιχνίδι το είδα μαζί με τον Μικαέλ Μεσάδο και τον Γκερέρο. Σε κάθε ματς της Αργεντινής, έχω πολλά γούρια. Μια σημαία της Αργεντινής, μια σημαία της ομάδας μου. Προσπαθούσα να βλέπω τους αγώνες μόνος μου με την ηρεμία μου. Γενικά πιστεύω σε πολλά γούρια. Το τραγούδι της Αργεντινή ,το «μουτσάτσο» το τραγουδούσα και εγώ σε κάθε ματς», κάτι το οποίο έκανε και στον αέρα του Metropolis 95.5 συμπληρώνοντας γελώντας στα ελληνικά πως δεν τραγουδάει καλά».

Τέλος σχολίασε και την χειρονομία του τερματοφύλακα της Αργεντινής, Εμιλιάνο Μαρτίνες: «Ο Μαρτίνες είναι εξαιρετικός τερματοφύλακας αλλά είναι λίγο τρελός. Σχετικά με την κίνηση που έκανε, δεν μπορώ να την εξηγήσω και δεν ξέρω τι σκεφτόταν εκείνη την ώρα. Επίσης, δεν θέλω να μιλήσω αρνητικά γιατί μπορεί και εγώ να έχω κάνει που δεν ήταν σωστό»

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.