Χορταστικό το Top 5 του PAOK TV στο YouTube

Metrosport Team31 Δεκεμβρίου 2020

To κανάλι του ΠΑΟΚ στην πιο δημοφιλή πλατφόρμα βίντεο, το YouTube, συνεχίζει να προσφέρει περιεχόμενο στους συνδρομητές του που αυξήθηκαν κατά 17.000 κι έχουν φτάσει τις 140.000, με τα συνολικά views των βίντεο του καναλιού μας να ξεπερνούν τα 10.000.000 και τις ώρες θέασης να φτάνουν τις 600.000!  

Νούμερα που δείχνουν πως το κανάλι στο YouTube δεν έχασε τη δυναμική του μετά τη δημιουργία του PAOK TV, αλλά πως το ένα μπορεί και συμπληρώνει το άλλο. Πάμε να δούμε ποια ήταν τα πέντε κορυφαία βίντεο της χρονιάς στο YouTube.  

5)Κ12 Μπαρτσελόνα-ΠΑΟΚ 1-2  

Το breakthrough του Χρήστου Τζόλη έκανε τους πάντες να ψάξουν το παρελθόν του Golden Boy. Το πιο χαρακτηριστικό βίντεο της παρουσίας του στα Τμήματα Υποδομής ήταν εκείνο το παιχνίδι της Κ12 κόντρα στη Μπαρτσελόνα στη Λα Μασία, το οποίο ήταν ιδιαίτερα δημοφιλές το τελευταίο εξάμηνο και παραμένει ως σήμερα ένα από τα δημοφιλέστερα βίντεο του ΠΑΟΚ, όλων των εποχών.  


4) Η επιστροφή του Στρατηγού  

Ήταν αναμφίβολα μία από τις πιο συγκινητικές στιγμές της σεζόν. Ο Μάκης Μανάβης επέστρεψε στο σπίτι του μετά από πολλά χρόνια και η Τούμπα τον αποθέωσε.  

3)The Invincibles ξανά και ξανά  

Κατά την περίοδο της καραντίνας είχαμε την ευκαιρία να θυμηθούμε πολλά. Ένα από αυτά ήταν και η ξέφρενη και ιστορική πορεία της ομάδας τη σεζόν 2018-19 που έφερε το νταμπλ και το αήττητο πρωτάθλημα. Το PAOK TV πρόβαλε live την ταινία The Invincibles στην ενότητα PAOK TV Rewind και αυτή πήρε μία θέση στα δημοφιλέστερα βίντεο της χρονιάς.  

2)Τα στιγμιότυπα του ΠΑΟΚ-Μπεσίκτας  

Το πρώτο παιχνίδι της σεζόν 2020-21 ήταν μία μεγάλη νίκη επί της Μπεσίκτας που εξασφάλισε στον Δικέφαλο μία θέση σε ομίλους ευρωπαϊκής διοργάνωσης. Τα στιγμιότυπα του αγώνα μπήκαν στα αγαπημένα των περισσότερων φίλων του PAOK TV.  

 

1)Τα στιγμιότυπα του ΠΑΟΚ-Μπενφίκα  

Ήταν μία ιστορική και τεράστια νίκη. Η Μπενφίκα των πολλών εκατομμυρίων λύγισε στην Τούμπα και ο ΠΑΟΚ πήρε το εισιτήριο για τα Play Offs του UEFA Champions League. Tα highlights του αγώνα έγιναν viral και απολαμβάνουν την κορυφή ως το δημοφιλέστερο βίντεο της χρονιάς.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.