Χορταστική νίκη της Λάτσιο επί της Κροτόνε

Metrosport Team12 Μαρτίου 2021

Τη χαρά της νίκης γεύτηκε σήμερα (12/3) η Λάτσιο, επικρατώντας με 3-2 της Κροτόνε. Επιτυχία που της έδωσε το δικαίωμα να βρεθεί στο -4 από την τετράδα της Serie A. Ο Στέφαν Ράντου μόλις στο 14ο λεπτό μοίρασε ωραία και ο Μιλίνκοβιτς - Σάβιτς με υπέροχο σουτ πέτυχε το 1-0. Η Κροτόνε, όμως, είχε την απάντηση στην πρώτη της ευκαιρία και έφερε το ματς στα ίσα δυνατό σου του Σίμι. 

Οι γηπεδούχοι πίεσαν, έβαλαν την αντίπαλό τους στην περιοχή της κι έξι λεπτά πριν το τέλος του ημιχρόνου, ο Λουίς Αλμπέρτο με ιδανικό πλασέ πέτυχε το 2-1. Η Κροτόνε στο 49' «πάγωσε» ξανά τους Λατσιάλι. Ο Ζούνιορ κινήθηκε πολύ γρήγορα, ανατράπηκε από τον Φαρές και ο Σίμι ισοφάρισε 2-2. Στη συνέχεια το παιχνίδι είχε πρωταγωνίστρια μόνο την Λάτσιο. 

Αλλά ο Κορέα στο 61΄ και ο Μιλίνκοβιτς - Σάβιτς στο 74' δεν μπόρεσαν από πλεονεκτική θέση να σκοράρουν. Στο 79' η Λάτσιο έχασε τεράστια ευκαιρία, όταν ο Σάβιτς βρέθηκε σε θέση βολής, αλλά ο Κόρνταζ με υπέροχή επέμβαση έσωσε την εστία του. Ωστόσο, η λύτρωση ήρθε στο 84', με τον Καϊσέδο, ο οποίος οκτώ λεπτά μετά την είσοδό του διαμόρφωσε το 3-2.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.