Χωρίζουν οι δρόμοι της Ρεάλ και του Λάσο

Metrosport Team05 Ιουλίου 2022

Σαν "βόμβα" έσκασε η είδηση ότι ο Πάμπλο Λάσο δεν θα συνεχίσει να κάθεται στον πάγκο της Ρεάλ Μαδρίτης στη νέα αγωνιστική σεζόν.

Ο έμπειρος τεχνικός είχε συμβόλαιο με τους "μερένχες" μέχρι το καλοκαίρι του 2023, αλλά οι σχέσεις των δύο πλευρών είχαν ψυχρανθεί το τελευταίο διάστημα και εν τέλει κατέληξαν στη λύση της συνεργασίας τους.

Μάλιστα, πληροφορίες από την Ισπανία ανέφεραν πως η Ρεάλ πρότεινε στο Λάσο να σταματήσει για ένα χρόνο να κάθεται στους πάγκους, εξαιτίας του προβλήματος υγείας που είχε, αλλά να συνεχίσει να πληρώνεται για τον επόμενο χρόνο του συμβολαίου του.

Παρόλα αυτά, η σχέση μεταξύ τους είχε πολλά προβλήματα τελευταία, με τους Μαδριλένους να χρεώνουν στον Λάσο τη διαχείριση με τον Τόμας Ερτέλ και τον παραγκωνισμό του, και τον σπουδαίο τεχνικό να καταλογίζει στην ομάδα τον τρόπο που χειρίστηκαν το θέμα της υγείας του, καθώς το δημοσιοποίησαν πριν ενημερωθεί η οικογένειά του.

Ο σπουδαίος Ισπανός τεχνικός κάθισε στον πάγκο των "μερένχες" το 2011 και μέχρι σήμερα κατέκτησε 6 Πρωταθλήματα, 6 Κύπελλα, 6 Σούπερ Καπ και δύο EuroLeague.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.