Χωρίς τον Ροζ μετά από 39 αγώνες ο Άρης!

Γιώργος Στράντζαλης24 Ιανουαρίου 2020

Στον εκτός έδρας αγώνα της Κυριακής του Άρη με τον Παναιτωλικό θα εκτίσει την ποινή της τιμωρίας του, λόγω των καρτών που συμπλήρωσε, ο Λίντσεϊ Ροζ.

Ο Φραν Βέλεθ από την άλλη δηλώθηκε να εκτίσει στο αμέσως επόμενο, στο εντός έδρας με τον Πανιώνιο, από το οποίο θα απουσιάσει για τον ίδιο λόγο και ο Μιχάϊ Κόρχουτ. Αυτό σημαίνει ότι ο Μίκαελ Ένινγκ έχει να διαχειριστεί βασικές ελλείψεις και μάλιστα σε θέσεις όπου οι επιλογές στο ρόστερ είναι περιορισμένες.

Το πιθανότερο σενάριο είναι σε αυτά τα παιχνίδια να ενεργοποιηθεί μετά από αρκετό διάστημα ο Ντάνιελ Σούντγκρεν, ο οποίος έμεινε εκτός αποστολής απέναντι στην Ξάνθη λόγω ίωσης.

Στο μεταξύ, η απουσία του Λίντσεϊ Ροζ σηματοδοτεί το τέλος του σερί συμμετοχών του στην ενδεκάδα. Ο Γάλλος θα μείνει εκτός μετά από 26 σερί αγώνες (Ευρώπη, Πρωτάθλημα, Κύπελλο), στους 25 εκ των οποίων έβγαλε 90λεπτο! Στον αγώνα ρεβάνς με την Ξάνθη έγινε αλλαγή στο 88’.

Αν συνυπολογίσουμε και τις σερί συμμετοχές του Ροζ στην ενδεκάδα στο περσινό Πρωτάθλημα, τότε το ρεκόρ του Γάλλου αμυντικού «εκτοξεύεται» καθώς μιλάμε για 39 ενενηντάλεπτα, ήτοι δίχως… ανάσα από τις 31 Ιανουαρίου του 2019 μέχρι χθες.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.