Χωρίς τον Παπανικολάου, αλλά με Ουόκαπ ταξιδεύει στη Βαρκελώνη ο Ολυμπιακός

Metrosport Team23 Απριλίου 2024

Ο Κώστας Παπανικολάου εξακολουθεί να ταλαιπωρείται από ίωση, δεν πήρε μέρος στην τελευταία προπόνηση του Ολυμπιακού και δεν ταξίδεψε σήμερα (23/4) στην Βαρκελώνη και να είναι πλέον εξαιρετικά αμφίβολος για το Game 1 της σειράς απέναντι στην Μπαρτσελόνα.

Ο αρχηγός των Πειραιωτών αλλά και της Εθνικής μας Ομάδας ανέβασε πυρετό και για αυτόν τον λόγο δε βρέθηκε στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, στην τελευταία προπόνηση επί ελληνικού εδάφους και ενδεχομένως να ταξιδέψει μία από τις επόμενες ημέρες, αν φυσικά νιώσει καλύτερα, για να μπει ξανά στη 12άδα και να τον έχει στη διάθεσή του ο Γιώργος Μπαρτζώκας.

Όσον αφορά για τον Γουόκαπ, ο νατουραλιζέ γκαρντ ξεπέρασε τις ενοχλήσεις που είχε στη μέση συμπεριλήφθηκε κανονικά στην αποστολή των "ερυθρόλευκων" και - εκτός απροόπτου - θα βρίσκεται κανονικά στην 12αδα για το ματς με τους "μπλαουγκράνα".

Σε περίπτωση που ο 33χρόνος φόργουορντ δεν καταφέρει να αγωνιστεί στον πρώτο αγώνα της σειράς με τους Καταλανούς την Τετάρτη 24 Απριλίου, τότε αναμένεται να αναβαθμιστεί ο ρόλος των Σακίλ ΜακΚίσικ και Γιαννούλη Λαρεντζάκη, ενώ λογικά θα ενεργοποιηθεί και ο Ίγκνας Μπραζντέικις.

Επιμέλεια: Κωνσταντίνος Σιαμήτρας

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.