Χωρίς Τέιλορ, αλλά με επιστροφές ο ΠΑΟΚ κόντρα στον Ολυμπιακό!

Metrosport Team23 Οκτωβρίου 2021

ΠΑΟΚ και Ολυμπιακός θα αναμετρηθούν το βράδυ της Κυριακής (24/10, 20:30) με... έπαθλο το γόητρο αλλά και την πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ, Ραζβάν Λουτσέσκου, μετά το πέρας της τελευταίας προπόνησης του Δικεφάλου ανακοίνωσε την αποστολή της ομάδας για το μεγάλο παιχνίδι, με την απουσία του Τέιλορ αλλά και του Κούρτιτς να ξεχωρίζουν όπως και η επιστροφή του Κρέσπο, στοιχεία για τα οποία σας είχε προαναγγείλει η Metrosport.

Αναλυτικά το training report του ΠΑΟΚ:

Μία ακόμα εκτός έδρας πρόκληση για τον Δικέφαλο που ταξιδεύει στον Πειραιά για να αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό στο ντέρμπι της 7ης αγωνιστικής της Super League Interewetten 2021-22.

Η διήμερη προετοιμασία της ομάδας ολοκληρώθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου (23.10) με προπόνηση στη Νέα Μεσημβρία, η οποία είχε να κάνει με την τακτική προσέγγιση του επικείμενου αγώνα στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης», με το βάρος να πέφτει και στις στατικές φάσεις.Ο Ράζβαν Λουτσέσκου μπορεί να υπολογίζει στον Χοσέ Άνχελ Κρέσπο ο οποίος προπονήθηκε κανονικά με την ομάδα και θα είναι στην αποστολή.

Οι παίκτες που θα έχει στη διάθεσή του ο Ρουμάνος τεχνικό ςγια το παιχνίδι κόντρα στον Ολυμπιακό είναι οι: Πασχαλάκης , Ζίβκοβιτς , Βιεϊρίνια , Ροντρίγκο , Βαρέλα , Μιχάι , Κρέσπο , Μιχαηλίδης , Σίντκλεϊ , Γιαξής, Εσίτι , Σβαμπ , Ντόουγκλας , Ελ Καντουρί , Μπίσεσβαρ , Μουργκ , Μιτρίτσα , Α.Ζίβκοβιτς , Σφιντέρσκι , Άκπομ .


Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.