Χωρίς Σον η Τότεναμ, αμφίρροπο ζευγάρι στο Σαν Σίρο

Metrosport Team19 Φεβρουαρίου 2020

Μετά τα πρώτα παιχνίδια του Champions League με πιο μεγάλα ονόματα της διοργάνωσης, σήμερα (19/2) έχουμε ζευγάρια λιγότερο λαμπερά αλλά εξίσου αμφίρροπα.

Στο Λονδίνο η Τότεναμ υποδέχεται την Λειψία στο «Τότεναμ Στέϊντιουμ» με διαιτητή τον Τούρκο Τσακίρ, με τον Μουρίνιο θα έχει να αντιμετωπίσει την απουσία τριών σημαντικών ποδοσφαιριστών του. Εκτός των Κέιν και Σισοκό, πλέον εκτός τέθηκε και ο Σον. Παρά τα προβλήματα, πάντως, οι «σπερς» με τρεις σερί νίκες στην Premier League βρίσκονται στο -1 από την τέταρτη Τσέλσι. 

Η Λειψία βρίσκεται στο -1 από την κορυφή με τον Γιούλιαν Νάγκελσμαν να έχει επίσης αγωνιστικούς πονοκεφάλους. Δεν υπολογίζει στους τραυματίες Άνταμς, Καμπλ, Κονατέ, Όρμπαν και τον τιμωρημένο Ουπαμεκανό.

Λιγότερη λάμψη στο «Σαν Σίρο»

Πρόκειται για το λιγότερο λαμπερό ζευγάρι του Champions League. Ο λόγος για την αναμέτρηση μεταξύ Αταλάντα και Βαλένθια που παίζουν στο «Σαν Σίρο», με διαιτητή τον Αγγλο Ολιβερ.

Η Αταλάντα διανύει ήδη μια εξαιρετική σεζόν, καθώς πέρα από την πρόκρισή της στους «16», μετά τη νίκη με 2-1 επί της Ρόμα το Σάββατο είναι τέταρτη και στο +6 από τους «τζιαλορόσι» στην Serie A. 

Αντιθέτως, η Βαλένθια βρίσκεται στην 6η θέση, στο -2 από την τετράδα. Ο προπονητής των «νυχτερίδων», Άλμπερτ Θελάδες, δεν υπολογίζει τους τραυματίες Κοκλέν, Πιτσίνο, Ροντρίγκο, Βαγέχο και Γκαράι, τον άρρωστο Φλορέντσι και τον τιμωρημένο Γκαμπριέλ, ενώ αμφίβολοι είναι Γκαμέιρο, Τσερίσεφ και Σίλεσεν.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.