Χωρίς Σχίζα ο ΠΑΟΚ κόντρα στην Μπρίντιζι

Στέφανος Αβραμίδης20 Ιανουαρίου 2020

Τις υπηρεσίες του Σταύρου Σχίζα θα στερηθεί ο ΠΑΟΚ στον αγώνα με την Μπρίντζι για τη 12η αγωνιστική του Basketball Champions League.

Ο Έλληνας φόργουορντ τραυματίστηκε στο κεφάλι στο προηγούμενο ευρωπαϊκό ματς του Δικεφάλου με την Ντιζόν στο Παλατάκι. Ο Σχίζας πήρε εξιτήριο την Παρασκευή (17/1) και θα επιστρέψει στην ομάδα μόλις αναρρώσει πλήρως.

Ο Κώστας Χαραλαμπίδης πήρε μαζί του όλους τους διαθέσιμους παίκτες για τον αγώνα με τους Ιταλούς.   

Αναλυτικά η ενημέρωση της ΚΑΕ ΠΑΟΚ: 

«Από πολύ νωρίς σήμερα το πρωί οι παίκτες του ΠΑΟΚ ξεκίνησαν το πρόγραμμά τους στο PAOK Sports Arena, με βίντεο και προπόνηση τακτικής, ενόψει του αγώνα με την Happy Casa Brindisi για την 12η αγωνιστική του Basketball Champions League.

Η αποστολή του ΠΑΟΚ αναχωρεί στις 14:50 από την Θεσσαλονίκη και με ενδιάμεσους σταθμούς την Αθήνα και τη Ρώμη, αναμένεται να φτάσει στον τελικό της προορισμό λίγο πριν από τα μεσάνυχτα. Αναπόφευκτα, η ομάδα μας θα πραγματοποιήσει μία και μόνο προπόνηση στο Palazzetto dello Sport "Elio Pentassuglia" νωρίς το μεσημέρι της Τρίτης (21/1 στις 12:00).

Στην αποστολή του ΠΑΟΚ συμμετέχουν οι καλαθοσφαιριστές: Άνταμ Σμιθ, Μπόμπι Μπράουν, Απόλλων Τσόχλας, Γιάννης Χατζηνικόλας, Βαγγέλης Μαργαρίτης, Άαρον Μπεστ, Δημήτρης Καραμανώλης, Κωνσταντίνος Ιατρίδης, Σάνον Σόρτερ, Αντουέιν Ουίγκινς, Ζήσης Σαρικόπουλος και Ζέιν Νόουλς».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.