Χωρίς ρεύμα σήμερα (8/10) περιοχές στη Θεσσαλονίκη

Metrosport Team08 Οκτωβρίου 2020

Διακοπές στην ηλεκτροδότηση έχουν προγραμματιστεί για σήμερα (8/10) σε περιοχές των δήμων Κορδελιού-Ευόσμου, Παύλου Μελά και Πυλαίας-Χορτιάτη.

Συγκεκριμένα, χωρίς ρεύμα αναμένεται να μείνουν τα νοικοκυριά και οι επιχειρήσεις στον Δήμο Κορδελιού-Ευόσμου, από τις 8.00 έως τις 11.00 το πρωί στην περιοχή που περικλείεται από τις οδούς Ελάτης, Δημοκρατίας, Τρίτση, Γοργία, Φιλύρων, Ελευθερίας, Λεύκης, Αγίου Κωνσταντίνου και Καλλιπάτειρας.

Στον ίδιο δήμο, από τις 11.00 το πρωί έως τις 13.00 θα υπάρξει διακοπή και στις οδούς Ευρυπίδου, Περικλέους, Σόλωνος, Φείδου, Αριστοφάνους, Λυκαβιτού, στην πάροδο Λυκούργου και ΤΙΜ ΕΛΛΑΣ.

Ακόμη, χωρίς ρεύμα θα είναι και η περιοχή της Πολίχνης, από τις 8.00 έως τις 11.30 στην περιοχή του τέρματος των λεωφορείων επί της Αγν. Στρατιώτου στον κυκλικό κόμβο.

Χωρίς ρεύμα θα μείνουν και οι οικείες στο Δήμο Πυλαίας-Χορτιάτη και συγκεκριμένα στο Ασβεστοχώρι, από τις 10.00 έως τις 14.00 στις οδούς Ρόδων, Μεγ. Αλεξάνδρου, Εθν. Αντιστάσεως και στην περιοχή κοντά στην Σοκολατοποιΐα (στον δρόμο προς Φιλιππείον).

Τέλος, στην κοινότητα Ασβεστοχωρίου, από τις 11.30 έως τις 15.00, στην είσοδο του χωριού στην περιοχή του νηπιαγωγείου «Θεία Λένα» και τις οδούς 28ης Οκτωβρίου, Δ. Χορν, Καρ. Κουν, Ελ. Λαμπέτη κα λοιπά.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.