Χωρίς πίεση, ασταθείς και παραγωγικές Μαγιόρκα και Βαλένθια

Metrosport Team26 Φεβρουαρίου 2022

Το ευρωπαϊκό μεσοβδόμαδο πέρασε με μεγάλο ενδιαφέρον και πολλές εύστοχες στοιχηματικές επιλογές στο Betshow.com. Το Σαββατοκύριακο που ξεκινά προμηνύεται συναρπαστικό και το team του Betshow.com σε βάζει στο παιχνίδι.

Στην Ισπανία η Μαγιόρκα υποδέχεται τη Βαλένθια, με τις δύο ομάδες να μην έχουν μεγάλη βαθμολογική πίεση, ούτε άγχος. Ασταθείς αμφότερες ανασταλτικά και δημιουργικές επιθετικά, έρχονται από διαδοχικά ματς με πολλά γκολ και ο Θανάσης Κυλώνης περιμένει πολλά και σήμερα στις Βαλεαρίδες επιλέγοντας Over (2,20) στο Betshow.com.

Ο Νίκος Κουλιανός εξηγεί στο Betshow.com τη δυνατή του επιλογή στην Τουρκία που επηρεάζεται από την επιστροφή ενός πολύ κομβικού ποδοσφαιριστή, ενώ ο Γιώργος Μάντζιος περιμένει στο Betshow.com να επαναληφθεί μια συνηθισμένη εικόνα σε αγώνα της Ολλανδίας όπου τα γκολ θα… πέσουν βροχή.

Ο Φώτης Πλιάκος αναλύει στο Betshow.com για ποιον λόγο αναμένει πολλά τέρματα σε μια ανεβασμένη τελευταία ομάδα στην Ιταλία που τα παίζει όλα για όλα και ο Παναγιώτης Σωτηρόπουλος περιμένει στο Betshow.com γκολ και θέαμα από δύο φύσει επιθετικές ομάδες στο Campionato.

Δεν πρέπει σίγουρα να χάσετε το… πάρτι που ετοιμάζει ο Καρτάκιας στο Betshow.com χωρίς να τον έχει πάρει χαμπάρι κανείς, τις φοβερές εμπνέυσεις του Φρουρού, τις μπασκετικές επιλογές του Γιώργου Πετρίδη και το ανεπανάληπτο Live Chat που βγάζει πάντα… διαμάντια.

ΕΠΙΣΚΕΦΘΕΙΤΕ ΤΟ ΑΝΑΝΕΩΜΕΝΟ BETSHOW.COM ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΙΣΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.