Χωρίς Πάλμα, μέσα ο Νταρίντα- Η αποστολή του Άρη για ΠΑΟΚ

Metrosport Team03 Ιανουαρίου 2023

Ο Άρης αντιμετωπίζει αύριο (4/1 20:00) τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα και πριν λίγα λεπτά ο Άλαν Πάρντιου ανακοίνωσε την αποστολή που θα έχει μαζί του στο ντέρμπι της Θεσσαλονίκης. Από αυτήν απουσιάζει ο Λουίς Πάλμα που δεν κατάφερε να ξεπεράσει το πρόβλημα τραυματισμού στον αστράγαλο. Αντίθετα για πρώτη φορά συμπεριλήφθηκε σε αποστολή ο Βλάντιμιρ Νταρίντα και οι πιθανότητες χρησιμοποίησης του ανεβαίνουν.

Η ενημέρωση της ΠΑΕ αναφέρει: “Με την προπόνηση, που έγινε σήμερα το μεσημέρι στο Κλεάνθης Βικελίδης, ολοκληρώθηκε η προετοιμασία των ποδοσφαιριστών του ΑΡΗ για τον εκτός έδρας αγώνα με τον Π.Α.Ο.Κ. (04/01), στο πλαίσιο της 16ης Αγωνιστικής του πρωταθλήματος Super League της αγωνιστικής περιόδου 2022-2023.

Η αποστολή της ομάδας μας για το αυριανό ντέρμπι στο γήπεδο της Τούμπας (20:00) αποτελείται από τους εξής ποδοσφαιριστές: Cuesta, Σιαμπάνης, Brabec, Fabiano Leismann, Iturbe, Mateo Garcia, Manu Garcia, Darida, Doukoure, Gray, M’Bakata, Rodriguez, Etebo, Camacho, Mancini, Dabo, Peersman, Mazikou, Odubajo, Σγούρος.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στην σελίδα μας στο facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.