Χωρίς νικητή η ματσάρα του Ολντ Τράφορντ

Metrosport Team14 Ιανουαρίου 2024

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Τότεναμ χάρισαν θέαμα και γκολ στο Ολντ Τράφορντ, αλλά το τελικό σφύριγμα της λήξης βρήκε τις δύο ομάδες ισόπαλες με 2-2, με τους "κόκκινους διαβόλους" να παίρνουν δύο φορές προβάδισμα στο σκορ, αλλά η ομάδα του Ποστέκογλου έβρισκε τον τρόπο να απαντήσει.

Η Γιουνάιτεντ έμεινε εκτός εξάδα (7η θέση), έχοντας πλέον 32 βαθμούς, ενώ τα "σπιρούνια" έφτασαν τη συμπολίτισσα Άρσεναλ στους 40 βαθμούς στην 4η θέση, με τους "κανονιέρηδες" να έχουν όμως ένα παιχνίδι λιγότερο.

Ο αγώνας άρχισε με τον καλύτερο τρόπο για τους γηπεδούχους, με τον Ράσμους Χόιλουντ να βρίσκει δίχτυα μόλις στο 3ο λεπτό (1-0). Στο 19ο λεπτό ο Ριτσάρλιζον απάντησε, ισοφαρίζοντας σε 1-1. Λίγο πριν τη λήξη του πρώτου ημιχρόνου ο Μάρκους Ράσφορντ έδωσε εκ νέου προβάδισμα στη Γιουνάιτεντ (2-1). Ο Τίμο Βέρνερ στο πρώτο λεπτό του δεύτερου μέρους (46') βρήκε τον Μπεντανκούρ κι εκείνος ισοφάρισε σε 2-2.

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Ονάνα, Μπισάκα, Βαράν, Έβανς (63΄Λισάντρο Μαρτίνες), Νταλότ, Μαϊνού, Έρικσεν (58΄ΜακΤόμινεϊ), Ράσφορντ (88΄Άντονι), Γκαρνάτσο, Μπρούνο Φερνάντες, Χόιλουντ.

Τότεναμ: Βικάριο, Πόρο, Σκιπ (85΄Ντράγκουσιν), Ρομέρο, Ουντόντζι, Μπεντανκούρ, Φαν Ντε Φεν (89΄'Εμερσον), Χόιμπεργκ, Τζόνσον, Βέρνερ (80΄Μπράιαν Χιλ), Ριτσάρλισον.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.